Mancarea si dragostea

5 decembrie 2006


Din punctul meu de vedere, exista 4 tipuri de barbati (baieti, machos etc).
Sunt cei carora le plac fetele slabe, si in cazul asta trebuie sa tremur de fiecare data cand vad o scoaba (mai ales de cand cu moda asta cu drainpipe black jeans).
Sunt cei carora le plac formele, sau chiar picturile lui Rubens. Aici sunt nehotarata: pe de o parte pot sa mananc ca Miss Piggy si tot sa primesc iubire (dar ce ma fac cand nu incap pe usa sau daca ne despartim?), pe de alta... daca iubitul meu (teoretic acum) pleaca in SUA, voi ramane singura si grasa, in timp ce el se lafaie peste alta "industriala".
Sunt cei disperati carora nu le pasa cum arata tipa, numai sa existe o tipa. Aici, desi nu le prea am cu gelozia, ar trebui sa fiu paranoia (vreo 70 % daca nu mai mult in Romania sunt tipe). Si, nu sunt in stadiul "I hit the bottom and i started digging".
Sunt cei care te iubesc pentru ceea ce gandesti, nu cum arati. Ori ar trebui sa imi fie frica si de creierul (nu numai poponetul unei tipe), ori as putea fi mandra ca "bebitzu ma adooora". Nici nu stiu de ce am mentionat ultima grupa, poate exista tipi de genul, poate nu... In orice caz, sigur nu voi fi eu cea care o sa gaseasca unul (mai degraba castig la Bingo).

Pana atunci, le spun pe aceasta cale tuturor celor care ma cunosc si care sunt preocupati de nutritia mea: ia mai plimbati ursu', ca nu vreau sa ma calce masina cand sunt flamanda. In afara de Matei, care e un scump (si cred ca orb), si face cea mai buna pizza cu pui din lume.

Filosofie de viata (de la HBO): Ciocolata nu ingrasa, si ingrasa si mai putin daca mananci doar jumatate.

11 comentarii:

Anonim spunea...

aia din ultima categorie exista, dar sunt pe cale de disparitie..te asigur:))

12/05/2006
muffin spunea...

dar nici nu vreau unul din ala. vreau unul care sa imi spuna "esti o anorexica, regina mea!" si sa fie preocupat numai de cat de BINE arat. ca intelectul nu arata bine in fusta :))

12/05/2006
Anonim spunea...

inseamna ca mai probabil o sa dai de unu "din ala" :))

12/05/2006
lascivuhedonist spunea...

cred ca tu esti indragostita de mancare.Lasa barbatii, nu te pricepi :)

12/05/2006
muffin spunea...

dar tu de unde stii despre barbati?:-?

12/05/2006
Unknown spunea...

nu exista iubire daca nu exista atractie pt modul de a gandi al partenerului ... call it whatever, doar iubire sau dragoste nu :)

12/05/2006
Moi spunea...

nu exista decat prima categorie

12/06/2006
andrei manea spunea...

Heeey feta (sau de fapt feteleee !) trezirea !
V-a zis cineva ca si noi barbatzii avem cap si gandim cu el ? Ca nu gandim mereu doar cu "shtromeleagul" si nu ne intereseaza nu numai poponetzul sau pisicutza voastra (eventual umeda). !
Vrem (multi dintre noi) o femeie care sa ne fie aproape si care sa comunice bine cu noi ((asta cand e vorba de relatzii; presupun ca includeai in prezentarea ta pe cei care urmaresc: "In seara asta vreau sa fut si maine sa uit !"). Nu de alta, dar astia nu prea pot fi catalogatzi).
Parerea mea !
Andrei... ;)

12/06/2006
muffin spunea...

ii cataloghez pe toti :))
"toate generalizarile sunt periculoase, inclusiv asta"

12/06/2006
Gaelex spunea...

Da, aia din ultima categorie exista. Doar ca ei sunt barbati din cei care sunt dispsusi sa treaca peste anumite lipsuri fizice ale fetei daca ea poate sa compensez cu alte calitati in speta sa fie amuzanta, inventiva, jucausa, educata atat in pat cat si in bucatarie, baie, biblioteca sau unde i se mai scoala lui.

12/30/2006
muffin spunea...

iar ne spui cat de mult ma doresti?:>

12/30/2006