Kidz

11 februarie 2007



Asta imi cam schimba viziunea asupra vietii, nu sunt sigura ca vreau sa las urmasi...
De aici

15 comentarii:

Anonim spunea...

hahahaha zi tu ca nu sunt dulci

2/11/2007
muffin spunea...

nu stiu, nu as pune mana pe ei daramite sa-i musc

2/11/2007
Gaelex spunea...

Dar asta nu inseamna ca nu putem incerca, si esua in mod repetat. NU ;)?

2/11/2007
Anonim spunea...

omg..alien invaders?!!?

2/11/2007
Anonim spunea...

nu, doar niste copii care au primit gene oribile

2/12/2007
Anonim spunea...

gandeste-te la saracul copil inainte sa il faci....chiar vrei sa ai un copil care va avea sida, hiv , gonoree, tbc, herpes vaginal si restul bolilor prostitutatelor( nu le cunosc dar cu siguranta le ai) inainte sa se nasca

2/13/2007
muffin spunea...

da, vreau neaparat un copil. si cand va fi adolescent (daca apuca), sa il urmaresc cum ii transmite copilului tau boala >:D<

2/14/2007
Anonim spunea...

Best thingy I've read today despre Valentines, dar eu as vrea sa-i raspund to the adorable dana over there, desii mi se va reprosa probabil, ca nu este treaba mea but here goes: Dear dana... don't go pointing any fingers, mie imi place blogu asta si nu vreau sa te vad profanandu-mi lectura cu rautati in stilul "doctorul din Ferentari". Why the heck arati cu degetu daca nici n-ai habar in ce constau afectiunile alea?! Next o acuzi de making ppl smile, in mod normal nu ai avea informatii nici in legatura cu zambetul avand in vedere ca all u get out of ppl e o incruntare si a mean look asa.. de incurajare (incercat si dovedit pe mine) so shut it!!!!!!!!

2/14/2007
Anonim spunea...

:))))ma amuzi bohemian...de fapt tu nu ai de unde sa stii ce reactii au oamenii la mine pentru ca...nu ma cunosti!treaba ta daca iti place sa citesti acest blog(ma indoiesc sincer de iq-ul tau) eu n-am nimic cu cititorii...tot ce vroiam sa zic e ca autoarea acestui blog e o curva infecta care are sida...acum poti sa te incrunti...da da...asa...incrunta-te rau...:)))ha ha ha I'm lovin' it!!!

2/14/2007
muffin spunea...

bohemian, nu stiam ca citesti si tu blogul (mersi de apreciere):)
dana, vai ce limbaj. te-a lasat mai demult mami ta sa te joci cu tiganii?

2/14/2007
Anonim spunea...

Danaaaaaaaaa dear tocmai pentru ca am intelectul ceva mai ridicat decat al tau nu jignesc oameni si nu ii judec, it's not my place to do so, who died and made you perfect? Nu ma face sa iti recomand o dieta ceva care sa-ti scoata paiu ala mare din shakeu de la Mc din fundulet din moment ce de acolo iti iei mottourile. Am fost polite tocmai pentru ca nu ne cunoastem. Daca te ataci si vorbesti aiurea nu ma convingi ca u're a better person than any of us, u're just loving the shit in care te afunzi (imi scuzi vocabularul ales, dar m-ai provocat)Ti-am vorbit frumos and so did Ana. Si asta e un blog nu procesul de judecata al Briosei daca ai ceva sa ii spui ei sau mie asuma-ti responsabilitatea si adu si dovada care te face pe tine mai buna si iti da dreptul sa arunci cu pietre. La fel si desteptul celalalt, daca nu sunteti unul si acelasi. Nu e vina Briosei ca sunteti voi frustrati si nici a mea for that matter. Dar chiar nu e drept ce faceti, sincer. Aveti vre-o obiectie cu privire la ce scrie? Nu. Briosa are talent, da? Da. Sa fie clar! Nu va place ce scrie? Atunci fiti obiectivi si veniti cu argumente pertinente. Multa bafta dana si anonimule/anonimo rautatile gratuite se platesc bine, dar va las sa descoperiti singuri ;)
Go Muffin! Keep on writing si ignora-i pe astia 2! >:D<

2/14/2007
Gogu Sclipici spunea...

dana.... will u have my babyes ? ;;) .... ON YOUR FACE!!! pliz pliz pliz pliz .... ;;) ms ... pupycy dulcy!! ...

ontopic :D frate copilu ala din prima poza are ceva .. nush ce .. da nu pot sa ma opresc sa nu ma holbez la poza si sa rad :)))))

2/16/2007
muffin spunea...

now kids, play nice:)

2/16/2007
Miaul spunea...

danutza,te cred ca stii toate bolile pe care le-ai enumerat mai sus dupa gust,dar faptul ca ai putea sa degusti toaletele din baruri dupa briosa doar ca sa afli daca le are si nu-i tocmai normal.

2/16/2007
Miaul spunea...

*si ea :)

2/16/2007