Leana in vacanta- part II

18 martie 2007

Fragmentele abstracte:
*Ma priveam in oglinda retrovizoare, osciland intre Porsche-ul din spate si sangele care mi se scurgea din urechi. Ochii imi sticleau, imi curgea sangele. Si curgea...curgea si nu se mai oprea. Ma intrebam cand durerea sufleteasca se va opri, cand volumul va scadea. Pe fundal se auzea Gutza la nivelul 40
*Vineri dupa-amiaza la ora 5, cautam un notar. Notariatele erau inchise. Mama (aceeasi mama), avea sa vina cu mine in Grecia.
*-Do you have, by any chance, a free room?
-Full! (al 33lea hotel)
*Ma priveam in tavan, ma admiram, observam ca am slabit. Patul era king size si in forma de inimioara, de la balcon admiram un graffiti "antifa hooligans".
Ganduri: "Goddam i'd sure make some kids here."/"Ba, dar sa mor eu ce *balcoane* misto am"/"Deci clar, daca asta era aici...the shag of my life"/"Aaa, am uitat, i don't have a boyfriend anymore" [aviz amatoarelor]/"Kkt, in camera ieftina de motel cu mama si un gras intre 2 varste!*injuraturi infioratoare* nu sunt in stare sa tin o relatie, stau cu nesimtiti si eu sunt si mai si!"
*Tricouri, peste tricouri, peste tricouri...bani, bani ai mei, mama are bani, shefu' are bani. Shopingi shopingi shopingi.
*Ma uitam spre politistul cu o figura contorsionata, ma gandeam "Daca controleaza bagajele?" [booze]. Beam satisfacuta din ice-tea-ul meu, nimeni nu vroia ice-tea, perfect! [nu se gaseste Unirea in alta parte]
*Acest ton optimooyist...da da daaa.... parazitii la maxim.
*Bazaaar....shoooooping...shoooooping!
*Pot sa le inghit. O sa inghit, nu ma uit ce e! Trebuie sa inghit tot!! [nu va ganditi la tampenii, comandasem midii pane]
*Duty freeee....shooooooping...shooooping....BOOOZE....7 euro metaxaaaa....shoooping.
*"Ba, daca termin banii care mi i-a dat?"/"Pachetele astea de Winston au 15 tigari, da' sunt 3 euro!"
*Interminabile "Saloniki?????" "Ha? afgsaegflsvklh" (greci nestiutori)
*4 dimineata, nu gaseam hotel, o pustoaica plina de cercei si tzinte mergea cracanata pe zebra. Sari dupa ea.
"Hey, are there any punk/rock clubs around here?" (muffin)
"Ssssure, i'm so fucking drunk" (tipa)
"ANAAAAAAAAAAA! NUUUUU" (mama)
*Explicatii infinite in engleza, despre ce este un panou solar. Explicand vanzatorului de panouri solare, in propriul magazin. Sheful suparat. Muffin in colanti, bluza lunga neagra, sacou si pantofi cu toc. Mai mentionez portjartierul de pe dedesubt? (era mai ieftin decat un dres). Nobody happy.
*Adica supa asta chioara intr-un fastfood mizer e 20 euro? Well, sa ma *fuck* pe lateral!!"
*-Ce e Uzo? Hai ca beau putin...
30 minute mai tarziu, masina, muffin cha cha cha pe scaunul din fata, se incurcase in centura de siguranta. Hac hac uraaa! Imi place asta! Dar tot era dubioasa palinca aia...
**A face sex* in *decedati* *kilu saftii* *norocul omului* *Fiul lui Dumnezeu*
[curba periculoasa, radar dupa colt, 40 limita, 180km/h masina, tentativa de depasire pe contrasens, sofer nervos, mama urla][injuram in gand, in paralel cu rugaciuni, sperand sa apuc o noua zi sau sa nu fiu un cadavru prea mutilat]
*Mama: -Vai ce munte frumooooos. Uita-te ce alb e pe varf!! Maslini!!!
Muffin: -Ce *nu am* nu vezi ca e in mortii lui nenorociti *injuraturi* un kkT de morman de pietre? Si cativa copaci pe care nici un hippiot nu i-ar pupa??
Sheful nu era, cumpara de mancare, altfel nu imi permiteam.
Mama:- Ce tunel frumooos!
Muffin:- Hai ca ma apuc sa scurm cu dintii in pamant poate imi admiri si mie opera!
Sheful:-Hai mai Ana, poate nu a mai vazut asa ceva! Nu va mai certati!
Mama:- Asa face mereu...nu ma pot bucura niciodata!
Muffin:- *injuraturi mentale* Nu e vina mea ca stai in pestera si nu ai mai vazut tunele! Cu 41 in Crangasi nu ai fost? Acelasi lucru.
*Privind aceeasi oglinda din tavan: "Wish you were here!"...continuat de suspine, vise cu ochii deschisi, pana apare shefu' in pijama. "I think i'll die a NF"
*I want home, but I least have some sort of job, money, unirea, money, unirea, and then new guy.

Adunate: Am plecat ca translator etc (engleza romana) cu un prieten de familie [shefu']. Mama nu a putut sa imi dea procura, plecarea era necesara, nu puteam iesi altfel din tzara, asa ca mama a venit cu mine. 1 zi m-am jucat de-a engloromana, 1 zi pe drum.

Side note:
Astia de la Coma devin faimosi [pe genericul unui film de pe Prima Tv cu Bruce Lee, figureaza melodia "Bruzli il bate pe Vandamme. How cul iz det?].

6 comentarii:

Unknown spunea...

vreau poze cu tunelul :-w

3/19/2007
Anonim spunea...

domne deci tu nu intelegi...muntele era sublim pitoresc.....minunat....o briza dulce acrisoara.........soarele se caca lumina calda aurie.........tuuuunelu (n-am comparatie)

3/19/2007
muffin spunea...

oby: de unde dracu atatea poze?
colega: "tunelul era un drum prin miezul mizeriei, al pamantului pe care calca toate jegurile, era un pasaj spre centrul, spre inima mamei natura, o vena cava asezata in drumul meu". na comparatie ;;)

3/19/2007
Anonim spunea...

LSD and uzi don't mix :P

3/19/2007
Anonim spunea...

va complicati!!!!!.....mah.....nu ai mentionat nica d chiloti..cate perechi ai avut:D.....si daca erau din catwork:P...?

3/19/2007
muffin spunea...

bre, io port chilotii din aia tetra nu custom made. am avut vro 6 perechi dar le-am lasat si lor un suvenir

3/19/2007