Primavara

1 martie 2007

Deci, de dimineata trezire, fumat etc etc. Ajung la scoala cu acelasi gand "Why don't you put an end to my misery?". Si miros ceva ciudat, iar, si iar si iar. Zambele d'alea.
"E 1 martie!" Ma anunta un coleg care vine si el la scoala cu acelasi gand.
Well, fuck me sideways! Scoala a trecut cum a trecut, gratie colegului V1 si colegului V2, care m-au servit cu ciocolata cu alcool. Apoi, troleul 91.
Primul, ca de obicei, opreste undeva cu 100 metri inaintea capatului (la Rosetti acolo), ma lasa pe mine si pe inca 2 colege sa alergam ca dupa Collin Farell dezbracat, ca in momentul cand ating usa sa o inchida. Multumesc domnule pentru Martisor! Stau ce stau, vine altul. Ma asez cu gandul sa mor si sa devin hrana pentru viermi pe scaun. Bineinteles, urca 1,2,3,30,60,69 babeti. Unul, cu toiag.
"Hai ma ca sunt tanara sa ii dau locul".
Apoi, urca tigani. [aici un accent extrem de mare pus pe RASISMUL meu si pe cuvantul TIGAN]. Si hahahaha, hihihihi, tufe de zambele la piranda, hahaha hehehe, si rade toata lumea. Babe cu ochelari, stand pe scaun sau in pozitia capra, bosorogi senili carora (cand i-au vazut pe colorati) le-a amutit "Antonescu" pe buze, tiganii bineinteles. Ras din ala de iti vine sa ii omori. De fapt, in tot Bucurestiul parca s-a dat cu gaz ilariant. Eu, in spirit de solidaritate cu anotimpul veseliei, m-am imbracat in negru.
In final, cum se poate altfel, tiganii ajung in dreptul meu, scutura putin bretonul jegos, si observa faptul ca am o veriga la mustata.
Conversatie:
-Ia uite are cercel in buza!!! Doare?
*prefa-te ca ploua*
-[...]
Muffin: Esti martisorul meu?
-Da, dar nu's alb cu rosu.
Muffin: Crede-ma, in nici un caz nu esti alb!
Apoi nimic interesant, doar batrani puturosi, aglomeratie de iar stateam mai demn decat o prima balerina, 1 sfert de ora sa cobor desi erau doar 2 babe in fata mea (era un soi de NFS)...
Side-notes dupa cum v-am obisnuit:
*Minimalistilor, s-au inventat bluze si fara dungi bleu roz.
*Batranilor, daca aveti boli de piele/miros specific/peste 80/zambile in mana, trageti o vizita la Bellu pe jos, nu cu mijlocul de transport in comun.
*Producatorii de visine in ciocolata, mai mult alcool ca va permiteti!
*Soferilor de 91, va asteapta nevasta acasa cu chilotii in cui sau de ce va grabiti asa?
*Cei 300 mii emo kids care au aparut in liceul meu in decurs de un semestru, de obicei eu ma duc la toaleta sa imi fac nevoile, nu sa va aud pe voi cum va trageti mucii si va deplangeti existenta mereu indoliata.
Si asa, un fel de axioma spre final:
Cand un obiect mirositor este expus la caldura, incepe sa se imputa si mai rau. Asa ca, avand in vedere ca toti suntem locuitori mandri ai Romaniei, le propun acelora dintre noi cu o culoare asemanatoare cu acea a reziduului uman cel mai urat mirositor, sau cu un comportament de acest gen, sa nu mai iasa primavara sau vara pe strada. Si restul sa nu se mai bucure de faptul ca soarele mangaie cacatul.

PS: Nu urasc toti tiganii, doar 90% din aceia cu care mi s-au incrucisat cararile destinului, dar nu va faceti griji-urasc si albi destui.

5 comentarii:

Anonim spunea...

e 1 martie doar...:|

3/01/2007
Ţugurlan spunea...

lol, nu tăia vena că nu mai creşta alta!

3/01/2007
muffin spunea...

lasa ca am destule

3/01/2007
Anonim spunea...

1 martie e facut sa vina cu soare dar din pacate pt noi(nu si pt emo kids) vine cu "lucruri urate"(sa nu zicem rahati)
Asta e, ne infundam cat mai mult, ne doare, dar ne gandim ca o sa se termine repede(sau nu)
trist

3/02/2007
Gaelex spunea...

Daca pun mai mult alcool trebuie sa puna si timbru ;)

3/05/2007