Tadaaaaaaaaam!!!!!!!

8 martie 2007




Imi lansez narcisismul pe orbita din nou, odata cu terminarea planului meu malefic care include o briosa si o poseta.
Deci, laudata continuu de fanii mei (care refuza sa ma cunoasca totusi), am decis sa imi fac geanta cu briosa. De fapt, am ajuns in Catwork dupa o tura prin Kenvelo (de unde am luat un tricou roz cu briose), una prin Paria (de fapt am baut o bere in Fire), si cateva drumuri prin magazine din alea de skate (nu pentru mine, i'm on a low-to-nothing budget)
Din nou in Catwork (era a doua oara), ma uitam dupa pisici. Erau doua matze foarte simpatice data trecuta care trageau la geanta colegei. Mi-a placut o geanta bla bla bla, nu am incaput in tricouri (si ce daca am burta? o femeie fara burta e ca un barbat fara sani...sau era invers?), la rochite nu m-am avantat ca eram sigura ca o sa arat a trendy Shrek. Si m-am ales cu o geanta [unicat ca si mine] cu BRIOSA!
Recapitulare:
Geanta: 55 RON
Personalizare: Nimic
The look on my face: Aproximativ Bill Gates.
Asa ca, femei, barbati, indecisi... cu viteza spre Catwork, cumparati tot ce puteti...
Side notes de rigoare:
* Aceasta artista e responsabila de geanta mea
* Acesta este mesajul ei:


* Fata aia draguta din poza nu sunt eu [o cheama Ana, e inalta, slaba si numai buna.Inca un motiv sa mergeti la Catwork. De fapt si eu sunt draguta, dar nu incap intr-o poza asa mica]
* Promit ca o sa imi cumpar haine numai si numai de la voi, asta daca nu ma opresc la shaormaria aia din colt si la Fornetti inainte ;;)

5 comentarii:

Anonim spunea...

mah puteam sa jur trecand p langa catwork... ca e coafor d pisici...ma convinsese un coleg desi stiam ca e ceva cu toale...si alte alea...pana mea :)bine era 8 dim si bausem 3 beri deci se intelege....he he he...moaaaaaaaa bai Ana...poate inmulteste banii...hhhhmmm poate e vrajita or smt :)...debitez...dar hmmmmm

3/08/2007
muffin spunea...

chucky, misca-ti popoul ala care nu rezista la alcool acolo. sau mergem maine impreuna

3/08/2007
Mistreated spunea...

Cum ai dat de mine?

3/08/2007
Anonim spunea...

mistreated = tot eu :))

3/08/2007
muffin spunea...

nu imi amintesc :))

3/09/2007