David Copperfield is on crack

19 aprilie 2007

Intr-o frumoasa zi de aprilie, dupa o zi de putrezit in lumina soarelui filtrata de geamurile Spiru Haret si scociul care le tine in tocarie, sarbatoream a 8ª cafea pe ziua de azi cu un pic de televizor si o tigara.
Dupa vestea ca JayZ (negrul ala mai urat decat o cioara) a dat 2 milioane de dolari pentru albine, sampanie si stripteuze de ziua lui Beyonce (aia cu cur mare si scuturacios, care se confunda cu Shakira), aflu ceva shocant.
Copperfield (ala de face sa dispara intelectu’ si banii din bilete la show), a descoperit fantana tineretii cica in Bahamas, dupa ce a desenat cu echeru un triunghi intre Piramidele Egiptene (alea unde ingropau fomei vaduve de vii cu nitica paine), alea aztece (alea gen calendar-ma dau mare ca stiu si io ceva) si inca ceva (dracu mai stie ce). Si ca sa fie misto si tanar pe vecie si sa ne incante cu curu lui incuiat intr-un acvariu, a cumparat 4 insule pe care a dat 50 milioane de dolari. Pai mai Mitica, nu te-ai gandit tu cat Moet, si alte bauturi pentru aia de sus ai fi baut ? Te credeai Allah, si erai nemuritor prin halucinatii si natura ta cirotica.
David: It’s the fountain of youth, and this is not a trick!

Bine bre, daca tu ne zici asa? Acum, fa sa dispara batranii de pe Pamant sau mars din fata camerei.
David : I saw rusty leaves turning into green ones as soon as they touched the water.

Omule, ori te controlezi la ochi ori renunti la prafuri!
Bineinteles, omu’ nu ne lasa sa bem apa aia. Da’ cica si Oprah si Bill Gates au gustat, la minionul pret de 24000 para pe noapte la hotelul local. Ori sunt eu proasta ca plebeii din care fac parte, ori nu vad nici o schimbare la Bill Gates. The dude is getting uglier by the second. Sau se refera la aspectul pe care il are in ochii modelitelor care pica vrajite?


Citatele zilei:
Anca: Frumoasa esti tzara mea! Manca-mi-ai stema!
Bogdan: Mananci shaorma d’aia de se plimba salata singura.

2 comentarii:

Anonim spunea...

patrie ma, patrie :))

4/19/2007
Anonim spunea...

normal ca bem >:D< tnx ....marea unire(a) ;;)

4/19/2007