Pushing up daisies

27 aprilie 2007

De ce zic "pisica mea decedata"?
Vine mica poveste: am in clasa mea niste oligofreni urbani batuti cu sapa si lasati in beci cand erau mici, apoi s-a dat drumul la apa. Oligofrenii desenau in fiecare zi lasata de Satana pisici grase, slabe, blonde, brune, pe tabla. Colegul meu de banca psihopat desena in schimb pisici decedate (la sugestia mea). As pune poze dar nu am cablu la aparat. Ce gen de pisici? Piesa de rezistenta e pisica in masina de tocat, inconjurata de muste. Mai avem: pisica spanzurata, cimitirul vesel cu pisici si muste, un punker pe TNB cu o sticla de bere langa el si cu lantzul de la bicicleta tinand o pisica de gat (si aici avem muste), pisica in ghilotina, pisica kamikaze {moama cacacofonie), pisica la ziua de nastere cu lumanari infipte in ea si eternele muste [sunt facute realist, parca le auzi cum bazaie si parca simti miros de sange). Ca sa inchei aceasta introducere cam "dubioshenioasa", eu si rapperul ne rugam sa moara pisici. Acum 3 zile era o matza moarta langa liceu, cu niste ochi de gheisha larg deschisi privind o ambasada (sau ceva de genu). Acum 2 zile era o matza moarta langa liceu, cu niste ochi de gheisha larg deschisi privind o ambasada. Din alte surse am aflat ca matza era moarta de mai mult timp. Ieri matza nu mai era, dar sangele era prezent. Nu era nici o musca, fir-ar sa fie.

Azi iesind de la scoala, alaturi de colega mea anti-iisus-ista si de rapper, era un cacat [there's no cute way of saying it], intins pe peretele de langa locul decesului matzei. Presupun ca era uman rahatul, dar logica nu o inteleg. De ce nu au manjit trotuarul ca sa calcam noi? De ce era manjit pe perete la 1 metru si-un juma inaltime? Ba, ia voi, aia care ati omorat pisica, erati satanisti? Ia ziceti, promit ca nu mai zic la nimeni. Sau incercati sa marcati intr-un mod sentimental moartea bietului animal cu ochi de gheisa?
Din seria dead stuff in Spiru Haret: acum ceva vreme, 3 zile consecutiv unde mergeam eu in curte la nicotinator, erau porumbei morti. In fata liceului, o cioara [pasare nu tigan, stiti ca nu sunt norocoasa]. Acum si mai mult timp era o laba de gaina in fata liceului, iar eu o admiram la o tigara.

Incep sa cred ca motto-ul meu se schimba. Nu mai e "I see dead people", e "I see dead stuff and i likey"

PS: Saptamana viitoare postez poze cu rahatul de pe perete, cu matza nu am, dar pun si cu desenele lui rapper satanist.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Hmm din asta inteleg ca esti o copchila retardata care omoara pisici si are impresia ca-i satanista ? Ca mii lene sa citesc restu .. ori esti asa ori nu te exprimi bine cand scrii. In fine daca-ti omor familia mai esti satanista sau bocesti ca o pizda proasta ? Cand o sa cresti mai mare poate o sa pricepi ca faci asta din cauza ca nu ai primit destula atentie din partea parintilor.

4/27/2007
Anonim spunea...

ai uitat sa mentionezi k langa rahat era si o farfurie d unica folosinta lipita d zid, ceea ce inseamna k rahatu era in farfurie...:-?
inseamna k cineva s-a oprit din mancat cacat :))

4/27/2007
Anonim spunea...

s-a saturat, am vrut sa zic :))

4/27/2007
muffin spunea...

moama, se intoarce si briosa acasa si gaseste numa "fofoloance" in perioada aia speciala a lunii. bine ati venit pe blogul meu (sau bine ai venit), enjoy your stay, nu lasati sa va loveasca clanta la iesire.
si da, sunt satanista de-aia care isi baga lumanari in zone cu mii de terminatii nervoase:)

5/02/2007
Anonim spunea...

Chestia cu lumanarile o trec la to do list. Nu-i nimic rau in asta, cateodata ai nevoie de ceva nou. Rau e sa fii satanista cand nici tu nu crezi. Sau crezi ca te-ai mintit prea mult ca esti.

5/02/2007
muffin spunea...

go fetch

5/02/2007
Anonim spunea...

ee eu vb serios probabil esti acida pt ca ai niste kilograme in plus. vezi ca am gasit eu dieta perfecta.

5/02/2007
muffin spunea...

1. vezi ca te asteapta mingea pe maidan
2. nu am nevoie de dieta, sunt zana zorilor rupta din berea stelelor

5/03/2007