Stiri vechi cu babe

27 aprilie 2007

Acum o saptamana, a crapat o baba. Fomeiutza mergea pe strada si a patit geva de genu' "Drop dead, gorgeous". Vecinii au stropit-o cu apa. Intrebare: Se credeau oare Sanziana? [aia care i-a taiat capu' lu Fat Frumos, l-a dat cu apa moarta, apoi cu apa vie, and Fat Frumos was back to life-ceva de genu]. 30 minute mai tarziu, apare salvarea. Fac medicii hartiuta cu "ba, e moarta, asta este", si pleaca. Daca e moarta n'are nevoie de spital si-o lasam acolo ca nu pute inca. Apoi, vine politia. Hartiuta aia "ba, e moarta, asta este", nu avea semnatura de medic si parafa, deci, au lasat-o acolo. Vecinii au pus candele d'alea rosii de plastic ieftin pe langa ea, si-au pazit-o. Trecatorii s-au uitat pur si simplu. Muffin, un rapper si Colega Antichrist tocmai luau o cafea cand au aflat. Muffin si Antichrista au ras vreo 2 ore, in timp ce restul mai suflau un muc si bagau o replica "Nu e de ras".

Azi, o baba si un mos s-au casatorit a doua oara. Mosul 79 ani inca pe picioare, baba in carutz, pastilata in cantitati Keith Richards, 90 ani. Cununia a decurs astfel:
Intra mosul-intra baba impinsa de 2 asistente s'o perfuzie-baba nu isi poate tine capul sus[baba era data cu ruj, babei ii cadea capul, cum de nu s-a murdarit?]-baba molfaie un cuvant si incepe sa tremure de frig-baba e invelita in 2 paturi d'alea imputite de spital-mosul zice "I do"-baba molfaie un "Da"-mosul semneaza vioi-baba e paralizata pe dreapta nu poate semna-stiloul era din ala cu penita negru, ca pe timpuri-mosul ajuta baba sa scrijeleasca numele [ba prostule, trebea sa-i moi deshtu in cerneala/sange si sa pui amprenta ei *proffesional tip, eu asa mi-am convins curva sa ma ia oficial*]-asistentele incep sa molfaie bomboane everest [alea de ciocolata cu aluna INTREAGA inauntru si poleite in varf cu ceocolada alba]-au si sampanie- cum pisica mea decedata bea baba sampanie? o baga in perfuzie?
Mama se auzea pe fundal: Ce bosorogi handicapati, cine stie ce avere o avea baba de a luat-o ala.
Mosul: M-a acceptat sa ii fiu sprijin.

17 comentarii:

RudeGirl spunea...

da tie ti s-a intamplat sa-ti faci cumparaturile in Billa in timp ce sta cadavru` sub bancutele-alea pe care-ti asezi lucrurile ca sa le bagi in plase o juma de zi pe aceleasi motive? "hmmm... ce luam de mancare?"
apropo de povesti de cartier, cre`ca te-am vazut zilele-astea da` nu bad mana-n foc.

4/27/2007
muffin spunea...

unde ma vazusi? se poate sa fi fost eu ca am cam pendulat prin cartier :D

4/27/2007
RudeGirl spunea...

miercuri sau asa, pe la vreo 4, te dadeai jos dintr-un troleu. daca erai tu, stai la 2 blocuri de mine. nu zic unde sa nu ne asalteze fanii cu buchete de flori si serenade ;)

4/27/2007
muffin spunea...

haha, deci probabil stai pe la pojana muntelui ;;)

4/27/2007
muffin spunea...

omg, erai cumva cu niste ghetoaie rosii si un tip cu tatuaj pe picior?:O

4/27/2007
RudeGirl spunea...

=)) ce descriere plastica!

4/27/2007
muffin spunea...

daca tu erai, tre sa confesez ca azi vbeam cu colega anticrist despre tine. ceva de genul osanale si "cum **** mea exista oameni dastia in drumul taberei ma? the world is ending"

4/27/2007
RudeGirl spunea...

aoleo, ma sperii :P pai da, cand merg io pe strada parca trece circu :))

4/27/2007
muffin spunea...

era in sensu bun :D, ca jubilam amandoua. eu arat normal, dar imi cer scuze pt tricou, daca ai observat idiotenia de pe mine cu "get to know urself"

4/27/2007
RudeGirl spunea...

nu l-am observat, da` parca te vaitai pe-aici ca esti grasa sau asa si nu bei bere ca sa nu faci burta. esti o slabanoaga! :))

4/27/2007
muffin spunea...

d'aia era tricoul larg, ca sa nu se vada burta. si am o noua filosofie: taci ba daca nu iti place, lasa ca mai bag o bere. o sa fiu placuuut rotunjoara ;;). u aint so bad urself if i may say so, desi cred ca in scumpul nostru cartier esti infama=))

4/27/2007
RudeGirl spunea...

haha, sa fii sigura :)) hai ca plec, ies din nou la speriat lumea pe strada ;)

4/27/2007
muffin spunea...

succes, boogie girl ;;)

4/27/2007
RudeGirl spunea...

te-am adaugat pi myspace :P :))

4/29/2007
muffin spunea...

chitziar myspaceul draga, ca nu ma mai lasa sa intru de cateva luni sanatoase. hi5 ca romanu nu ai si tu?;;)

5/02/2007
RudeGirl spunea...

nee... am avut dar imi petreceam prea mult timp razand de oameni si aia-si petreceau prea mult timp cautandu-ma ca sa ma bata =))

5/02/2007
muffin spunea...

io inca nu m-am saturat ;;)

5/02/2007