Always in sange

23 mai 2007

Mi-e rusine sa fiu "fomeie". Mi-e rusine nu neaparat de faptu' ca la 25 ani o sa mi se scurga fundul din tanga, mi-e rusine pentru ceea ce rasa mea le face oamenilor.
Ma refer la tampoane, absorbante zilnice si benzi epilatoare.
Pe la reclame auzi: atingere de matase, casmir, prospetime, piele uscata, comfort, libertate deplina, elasticitare, mangaiere. Sunt sigura ca toti barbatii vor sa afle ca ne mangaie "fofo" niste benzi cu crema epilatoare, sau ca tinem tampoane cu musetel (5 o'clock tea poate) si ne simtim libere ca pasarea cerului. Eu daca as fi barbat as vrea sa uit ca gagica-mea sangereaza ca un porc taiat 1 saptamana pe luna, si nu as vrea sa stiu ca musetelu' combate "the cheese".
Stiu ca menstruatia este ceva normal si natural, si parul pubian la fel, dar asta nu inseamna sa organizam party in cinstea lor cu surle, trambite, reclame si arome.
In plus, nu am sa inteleg rostul reclamei. Orice femeie din lumea dezvoltata stie ca odata pe luna incepe sa se scurga, si stie ca sunt necesare tampoane.

Imi cer scuze daca vi se face scarba.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Era o chestie mai demult referitor la femei si incredere.. ceva in genul: cum poti sa ai incredere in cineva care sangereaza trei zile si nu moare :D
Si oricum nimeni nu-i perfect si toti au cate ceva .. sa-i zicem naspa :D.

5/23/2007
io-n Dushu Tau! spunea...

genial mama, genial :)) io n-am inteles in viata mea scopul reclamelor insistente la benzile de lipit pe chiloti care te fac sa simti cum era cand erai bebe cu pampersi...

5/23/2007
Anonim spunea...

iti dau mare dreptate. tampoanele si alte lucuri feminine se vand singure ca avem nevoie de ele, vrand nevrand tre sa iei o data pe luna tampoane always. nu e cazul sa le stropeasca la TV cu cerneala si apoi sa preseze obiecte de ele, stim cu toate la ce folosesc.

5/24/2007
just me. spunea...

Ca sa fiu sincer, orice barbat este constient de faptul ca femeia este o fiinta umana, iar lucrurile pe care tu le enumeri fac parte din firesc deja ... singurii barbati care considera ca nu este asa sunt cei pentru care femeile sunt pe niste piedestale de neatines (thinkgeek hehe ?). So ... reclame la lucruri firesti ? Sure. Nu te plangi cand vezi reclame la apa minerala nu ? Desi toti stiu ca a bea apa de la chiuveta este sinucigas in multe parti ale tarii :)
Asa ca dupa umila mea parere, nu ai de ce sa ascunzi ceea ce este firesc, nu te face mai putin zeita faptul ca ai anumite ... "probleme", si nu te face mai putin dorita ( daca esti ;) faptul ca barbatul se uita la o reclama ... oricum, pentru noi alea sunt FFWD :)

5/24/2007
Anonim spunea...

sangele apa nu se face;))

5/24/2007