Arati ****

14 mai 2007

Cine a avut magnifica si marvelouasa idee de a face stenciluri roz cu "Arati bine" si de a le pune pe toti peretii in centru? Step up, nothing will happen to you, you fucking hippie! Si pentru cei care le citesc: Stergeti-va dracu zambetu ala de pe buze cand cititi, e ca un mass: nu e destinat numai pentru tine. Stateam in troleu si vedeam cate o stoarfa sau o baba care remarcau scrisu si imediat li se lungea un grin. Sunteti o natiune de urati bre, si 2-3 modelite si inca 3-4 prostituate faimoase nu salveaza rusinea.
Singurele stenciluri reusite sunt acelea dragute cu "Armata e gunoi"(scris sub niste cruci) si "Eating for living"(scris sub o lebada).

4 comentarii:

----- spunea...

Asta e adaptata dupa 'you are beautiful', o miscare mai de anvergura din SUA care consta mainly in a lipi stickere cu respectivul slogan pe unde te ducea neuronul. Si daca intr-adevar ti se zbatea haotic prin craniu, mergeai pe autostrazile cu pod si te atarnai peste margine cu un banner din ala imens si-un prieten iti facea poze. Nu mai gasesc site-ul lor, ca ti-as fi dat linkul.

5/15/2007
muffin spunea...

ala care a facut-o ar trebui lovit cu o cazma in dinti

5/16/2007
Raluca Enescu spunea...

Mie mi s-a parut dragut :-)
Poate pentru ca sunt hippie (pls tolerate me)....
Poate pentru ca sunt roz si optimista
Poate pentru ca, de feminista ce sunt, nu cred in standardele de fumusete gen "blonda, 90-60-90 si craci pana-n gat) si cred ca fiecare femeie este frumoasa in felul ei
Poate pentru ca pur si simplu ma bucur sa vad pe un zid ceva dragut

5/20/2007
muffin spunea...

da, dar avand in vedere faptul ca deja Bucurestiul e murdarit de mii de "graffiti", inca unul mi se pare deja prea mult. "arati bine"? serios acum, puteau scrie "nu violentei" sau orice altceva

5/20/2007