Caraman/Politica

19 mai 2007

M.: iti dai seama
M.: ca azi zburda liberi prin tara
M.: oameni precum caraman
M: cu drept de vot?
Muffin: da
Muffin: de-aia rad sticla de rom
Muffin: si ma rog la dumnezo sa am o paine si-o ceapa de mancat in viitor
Muffin: tara asta inainte se ducea de rapa
Muffin: acu cade direct perpendicular

Explicatie: Caraman [si prin al sau nume] este un roman pur-sange. Este acea specie de cocalar care a implinit 18 ani, are o carte de alegator, are muci pe care si-i consuma singur, de curand mai consuma si o tija de metal prin limba, pixuri, ceara de urechi etc. El este elev de seama al unui liceu de excelenta, drept pentru care inca nu a invatat the basic rule "U shall not eat boogers in public". Caraman, daca citesti, desi cred ca te-am pierdut la titlu, te apreciez oricum, da' sper ca tu si semenii tai v-ati pierdut beletinele.


S-a votat azi in prostie, s-a votat in scoli, spitale, platforme petroliere etc.
Intrebare: De ce si pe platforme petroliere? La cat de porniti sunt astia impotriva lu Baselica, nu cred ca vro' 80 insi mai fac diferenta. Bine ca nu erau la pescuit crabi, era mai greu sa ajunga urna.
O fomeie a reclamat ca erau semne in dreptul "Da" la 2 buletine de vot, da' i s-a raspuns ca e hartia proasta. Un politaiofiter a facut scandal la vot. Astea sunt vestile. 20% din romani (maxim) votasera pana la ora 2. Mie nu imi pasa, nu-s din cartier, nu ma pricep, da' imi place.
Antante, dizemanepe, dizemane compane, basescu fuse, sau se duse?
[PS: Nu imi pasa ce se intampla cu Rromania, i can always be a stripper]

Cum s-a votat in cartier la mine:
Aurica, Lulica, Doamna Rusu, mama, vecina gravida si restu' babelor au votat Basescu fiindca "Saracu!ce vor sa-i faca nenorocitii astia..."
Limbasanca, Becutzoaia si inca 2 au votat anti-Basescu fiindca "lasa ca daca Parlamentu zice...ei sunt multi si stiu"
Cocalarii au votat la scoala de langa mine ca e misto sa votezi- "Vezi fa! Stiu politica!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=yoN6XfyQsr4

5/21/2007
Anonim spunea...

Caraman este de fapt un geniu,el lucreaza la NASA.Mananca muci pentru ca este un experiment.Chinejii care facura pastila de frumusete vor sa faca pastila de nemurire.Mucii au o compozitie complexa.Deci sa nu facem misto de dom' doctor

5/21/2007