Chucky

9 mai 2007



Pancesti, jud Neamt.
Numele personajelor sunt ascunse pentru propria securitate.
Tanti Leana (80 ani) iese din casa, mergand pe aceeasi ulita veche. 3 straini o intreaba unde e casa lui Nea Nelu, asa ca porneste la drum alaturi de ei. Un om mic si negru dadea tarcoale, se uita, dar Tanti Leana nu a bagat de seama. A condus strainii pana la poarta lui Nea Nelu, a clipit, si cand a deschis ochii era in spital.

Rezumatul fara naratiune a la Stephen King: Un acel satuc micut uitat de lume, exista un om mic negru si rau. Suparat ca toti fac misto de impozanta lui statura de 1.40, porcusorul isteric merge pe ulite cu toporisca incinsa la brau. Pana acum, a macelarit un cal si cateva oi. Astazi, porcusorul isteric si pitic s-a suparat ca nu fusese bagat in seama de Tanti Leana, asa ca a luat el frumusel toporisca, s-a pitulat pe langa ea si i-a frecat taisu' in capatana. No reasons, he's just little and mean. Sau poate avea un motiv ascuns "Na FA! Sunt mic ha? Na! Tutz capu ala, sa mai radeti voi de mine. Va omor animalele va omor si pe voi. Daca nu ma prind, va tai si porumbu!"
Ii zic eu porcusor, da' daca e Chucky bosorogul ucigas? Si daca e Chucky, i se aprind adidasii in intuneric cand incearca sa omoare pe cineva?
****
Este post-ul cu numarul 100, asa ca l-am pus pe porcusor, el fiind declarat idolul meu pentru o zi intreaga de 365 ore. Mean little old fucka *love*
Sursa: Stirile Protv ora 5
****
Ieri la liceu era un porumbel mort lins de catre un caine cu un singur ochi. Am martori

1 comentarii:

Anonim spunea...

whai....la mai mare femee (stiu ca lipseste un 'i'...da nah...sa fiu si eu in trend cu pustimea de a 6a ...caci e 'coae'..nu 'coaie' :-> )

5/09/2007