De corason

9 mai 2007

Da-i ba sa sara! Rupe-i capu! Da la gioale!/Va rugam votati, free salami, dam cadou gigacalorii!

Aceasta este parerea unei adolescente handicapate despre situatia politica din Romania de la aceasta ora.

In alta ordine de idei, ProTV este the RoadRunner al televiziunii. Probabil asaltati de oameni care trec zilnic de dimineata pe la Razoare, s-au decis sa faca un test. Drumul Taberei-Unirea cu masina->o ora si 10 min, cu troleul o ora si 20 min. Astia calatoresc ca vantul, ca gandul si ca blestemul. Cam o ora faci de la Poiana Muntelui pana la Eroilor, si mai ai de mers cateva 5 statii pana la Rosetti doar.
Tips cum sa ajungi mai repede in centru intre orele 6.50-10.00:
-Coboara la Dr Taberei 34 si mergi pe jos pana la Razoare. La pas normal, troleul din care tocmai ai coborat te va ajunge din urma never [ai tovarasi de drum cam 300 oameni running for their lives and jobs]. Asa apuci sa te urci la Razoare intr-un troleu care a plecat din depoul Bujoreni cu o ora jumatate in urma. In mod normal, distanta asta s-ar face in maxim 12 minute, but nevermind.
-La Razoare nu cumva sa te urci in 69,90,91. Alege autobuzele sau 96 si coboara la Eroilor (nu se aglomereaza atat). Acolo schimba cu 601, 336 sau 104. Mai stai un sfert de ora pana ajungi in Eroilor ca e blocata toata zona Academiei.

1 comentarii:

Raluca Enescu spunea...

Dap, chestia asta am constatat-o si eu din experienta (adevarul e ca uneori imi e cam lene sa ma dau jos din autobuz si sa o iau pe jos)
Sau mai e si alta solutie (bunicica, daca nu e chiar foarte foarte aglomerat): pleci de acasa cu 93 si schimbi la Apaca/Leul/Podul Cotroceni cu 336. In afara de putin de tot la Apaca nu se mai blocheaza nimic. Dezavantajul ar fi ca prinzi autobuze cam aglomerate
Si mai e si solutia de urgenta (dar de mare alergatura si tabart) cu care ajungi in 30 de minute maxim: tramvaiul 41 pana la Lujerului, de acolo metrou pana la eroilor si iarasi autobuz/troleu

5/20/2007