Roacherii

30 mai 2007

Wassup Rockers, aka inca 700Mb pierduti din timpul meu liber.
Un film urat, cu oameni urati, coloana sonora ok, dar mai mult decat enervanta pe alocuri.
Rezumat: 6 (sau 5, nu am pasiuni sa-i numar) mexicani urati cu flacari se dau cu placa peste tot si sunt gluma tuturor negrilor din zona, care ii striga "Wassup Rockers!" (de unde si titlul fascinant). Desi ei cica sunt punkisti (ne-am lua dupa sonor), se imbraca foarte emo/skate, cu tricouri roz imprimate cu cravate, poarta cureaua la spate, si sunt strigati rockeri. Desi sunt mai urati decat uratii cu crengi [o noua treapta a urateniei], pe unde merg vine cate una la 16 ani care ii trage in boscheti, le face un botos, sau pur si simplu ii reguleaza clasic, la 5 minute de cand i-a cunoscut. Si alta chestie interesanta: se pare ca in cultura urbana (regizorul asta vroia sa capteze), pe unde trece un punkist urat, pe acolo moare cineva. Nu, nu din cauza mirosului.
Dar intai un chel se plimba si e impuscat. Apoi, unul din mexicani e agatat de un poponar faimos, si il impinge pe scari. Urmatoarea victima: un mexican moare impuscat de un bogatas care trage in el pentru propriul amuzament. In fuga lor sa scape de politie, unul este sapunit de o gagica beata in jacuzzi, apoi cand pleaca, handicapata beata se agata de lustra->lustra cade->gagica tremura ca o epileptica.
Finalul: aia parca nici nu observa ca un tovaras a fost impuscat, se dau cu placa prin padure, coloana sonora urla...atat de fascinant ca iti vine sa urmaresti fiecare actor, sa il prinzi si sa ii tai organele genitale si sa le infigi pe gat regizorului.

Recomandare: urmariti filmul, poate sunt eu nebuna.

0 comentarii: