In stil de Gogu Kaizer

20 iunie 2007



Cica pe Acasa, subiectu' cu copilu' care si-a "indesat magaru' in ograda" profesoarei pana a uitat aia de regulamentul de ordine interioara. Acum profa cea satisfacuta de un sinucigas uratel (nu ca ea ar gadila ochiul in mod special), cica l-a vrajit. Ca cica e adventista.
Si in ziua a 7a profa a pus mana pe globul de cristal, a mai pus unul si inca o maciuca de plastic, a zis "Let there be a dick", si apoi s-a odihnit. Si a fost zi, si a fost noapte, si iar de la capat.
Eu, daca as fi Corina (Doamne fereste, pazeste si fenteaza: nu vreau sa arat ca Chuck Norris cu extensii), as pune mana pe microfon- ca tot are placeri in a pune mana pe microfoane noi, si as zice senzual:
O hai, i heart sucking young dick. O hai, i wasnt getting a piece from husby. Omgbyethx alea alea I is searching for hot cock. SUCK ON THAT MODAFUCKA!
Sa aiba cu ce manca merele padurete babele care urmaresc cu tavita sub gura si sonda in **** cazul.

PS: Am zis alea in engleza ca cica cuvintele urate ie de fapt violenta verbala.

1 comentarii:

Anonim spunea...

...uite cum ma gandesc eu : cica era intr o noapte, lina, cu furtuna si dupa un vis atat de urat ca iti era frica sa ii spui cosmar....s a trezit, a stat putin, a asteptat iar intr un colt se aude o umbra neagra sau poate cenusie, care in linistea noptii ii soptea...: vreau sa iti iubesc sufletul si vreau sa iti opresc inima....... (scenariu bizar, ca o metafora)

6/21/2007