Retrospectiv

13 iunie 2007

Citeam la Anticrista mea amintiri din copchilarie. Si ador listele de genul, asa ca ia sa mai scot de la naftalina cateva cretinitati.
Am mentionat cand mi-a cazut "noroc" uman in cap, am mentionat ca "zburatoarea" mi-a fost vazuta de un profesor acum 2 ani.
Ce mai ramane?
*Prima bataie infioratoare mi-am luat-o la 7 ani, cand am reusit s-o fac pe mama sa tremure din toate incheieturile de nervi, si sa dea intr-o nuanta bleu pal la figura.
Mama venea alergand spre mine, nu purta sutien. Iar eu am remarcat "Ce tzatze de vaca!". Mama s-a atacat nitel, apoi mi-a zis sa vin la ea, ca trebuie sa mergem in casa. Nu vroiam, asa ca m-a momit cu o inghetata, dar a facut eroarea majora sa manance motul ei. In secunda urmatoare eram intinsa pe jos urland "Nu mai da in mineeee! Auuuuu!" si zgariindu-ma pe fata [metoda de pedeapsa ca a mancat saraca partea cu ciocolata]. Mama incerca sa ma ridice, ma izbeam din ce in ce mai rau de drum, si toata lumea din sat o arata cu degetul. Pana la urma m-a ridicat de par, m-a dus in casa, m-a dezbracat si m-a batut cu o urzica la piele pana eram toata sangerie. (AM FOST MOLESTATAAA)
*Matusa mea era bolnava cu nervii, asa ca a venit la tara sa se relaxeze. Bunica cumparase un bax de inghetate ca sa ii dea matusa-mii. Am intrat pe geam, le-am mancat cu inca un copchil pe toate, si am lasat ambalajele. Mi-am luat bataie, nu am recunoscut.
*Acum 4 ani, eram nervoasa. Mama era in fata blocului, si de la geamul din dormitor se vede exact acolo. Cand mama se apropia de scara, cu o prietena de-a ei, am luat o sticla de tuica de 1 litru, si am aruncat-o spre ea. Am pocnit-o in umar foarte urat. Nu am recunoscut, m-a batut, mi-a dat 100 mii, nu am recunoscut.
*Verisoara mea mi se parea fitoasa, asa ca i-am luat inelul de aur alb si l-am aruncat pe geam. Nu am recunoscut, l-au cautat o saptamana.
*Ultima data cand au facut ai mei sex, am distrus totul. Era 12 noaptea, Santa Barbara la televizor, si mama nu era in pat cu mine. Am intrat in sufragerie, ai mei acoperiti, m-am aruncat intre ei si am exclamat "Uuu, voi sunteti petalele eu polenul!"
*Aveam o placere sadica sa imi arunc elicopterul de jucarie de la geam, sa se opreasca in nuc, pentru ca stiam ca mama ii va da 10mii lei unui vecin ca sa se catere acolo. Aruncam mereu elicopterul, pana a cazut vecinul ala intr-o zi si si-a rupt splina.
*Aveam un vecin epileptic, si cand facea cate-o criza pe langa mine, stateam 5 min sa ma amuz ce sunete/miscari face, abia apoi chemam parintii.
*Aveam un aparat dentar cu sclipici. Mancam mereu biscuiti si guma, apoi il scoteam si il fugaream pe colegul de care eram indragostita, amenintandu-l ca i-l lipesc de fata. 3 ani am plans fiindca nu intelegeam de ce fugea de mine.
*I-am spart nasul unui alt coleg de care eram apasionata. Ne invarteam intr-o invartitoare (asa ii zice parca), si l-am impins. Apoi, incercand sa fiu tandra si sa il vindec, i-am turnat in nas o fiola de parfum bulgaresc de trandafiri.
*Am amenintat ca ma sinucid cand m-a batut tata a 6a oara consecutiv la sah, cu aceleasi mutari.
*Intr-a 5a am luat primul 9, si am lesinat de la atata plans.
*Aveam o fantezie sa bat un hot, asa ca ma furisam noaptea si deschideam yala, ca sa vina hotii. De craciun, tata a venit cam afumat acasa, mama dormea. Am auzit ca se misca clanta, am pus mana pe un incaltator (din fier, 80 cm lungime) si l-am pocnit. Era sa il lovesc in ochi, doar l-am zgariat urat.

Thats it for today, mi-e lene sa mai tocesc tastatura.

4 comentarii:

Anonim spunea...

heheh, ma recunosc si eu in vreo 2 :D
M-ar bate si pe mine gandul sa-mi impartasesc lunga experinta de viata, dar mi-e o leneee. :D si mai am si BAC acum.

6/13/2007
muffin spunea...

uu, succes la bac. nu te panica alea alea:D

6/13/2007
Anonim spunea...

wow dar stiu ca ai avut o copilarie interesanta, mai ales legata de parintii tai.
eu in clasele 1-4 avem o prietena si noi eram cele mai inalte din clasa, drept la care ii bateam bine pe toti din clasa in pauze cand ne jucam soarecele si pisica. aveam un coleg pe care`l preferam la bataie pt. ca el ne scuipa. apia peste 1 an ne`a zis ca ne scuipa pt. ca ii placea de noi. ciudat...
in rest aveam un coleg de banca de care ori imi placea ori nu, am sfarsit prin a`i rupe mana ca mi`a rupt cordeluta si ii murdaream pantalonii ca`l loveam cu pantofii.

6/14/2007
Gaelex spunea...

Singura bataie serioasa a fost cand i-am spart lui var'miu nasul. N-am mancat asa bataie nici cand i-am spart lui sor'mea capul.
Imi place ca Muffina n-a recunoscut, asa de-a dracu' ce e.

6/17/2007