Rinoland

18 iunie 2007

I say who! You say what!
Who?
What?
Who?
What?
Who?
What?
Who?
What?
Actually, the word is ...where.
Deci, atata lucru am inteles in Salonic:
*La 12 noaptea in port ai ce vedea: cururi everywhere. Panarame in fustite mini si decolteu, skateri misto, punkisti la cheta [astia ma interesau pe mine de fapt], roacheri, grecoaice, greCOI.

Grecoi: maxilar a la Schwarzie, inalti, bine facuti, cur misto, plictisitori la fata (bruneti, ochi caprui)
Grecoaice: (ele au inspirat titlul articolului, avand in vedere dimensiunile nasului) niste gagici rezonabil de "merge o tura", dar care urla de parca vad un vibrator cu 4 capete si sunt suparate ca nu incape. La terase, reusesc sa acopere si zgomotul picamerului. Urla fomeile de parca le taie. La fata, ochi frumosi, nasu' mare. Nas gen "nu merge operatie, stai sa iau cazma"

Atat cu impresii din grecia.

6 comentarii:

iuliansirbu spunea...

nashpasol...auzisem io ca sunt femeile nasoale p acolo(deh, dak noi romanii avem monopolu' pus pe frumusetze), da' acum mi se confirma...eh, dak zici k merg o tura...sunt ieftine pungile de hartie la ei acolo? :)))

6/18/2007
El spunea...

Si 0 fags? 0 insi cu mult folosita geanta denim de postas sau ochelari de DJ Optik? Clar e locul meu!

6/19/2007
Anonim spunea...

vreau mai multe impresii din grecia te rog.

6/19/2007
Anonim spunea...

victor, de fapt sa fiu sincera, erau numai houseri din aia drogati cu aspirina, cu ochelari cumparati din bazar. si gagicile de gen: ma imbrac sexy, se vad tzatzele, ma flirtez cu priviri da' nu ma f*t
maddy, more will come:))

6/19/2007
Anonim spunea...

am uitat: grecoii intre 25-39 juri ca sunt poponari. in 10 minute de plimbare vazusem vreo 30 tipi cu paru' mediu, filat, cu pantaloni stramti, maiou care lasa piele la vedere, si toti erau extrem de efeminati. si fumau karelia ultra slims, iar de baut femeile bere, aia lichior de fructe:|

6/19/2007
Unknown spunea...

...mda, poi grecoaicele sunt in varful piramidei la sex anal ;p
mde-aia le plac poponarii ;p

6/19/2007