Sezon de infometare

7 iunie 2007

Aici voi scrie tehnici de slabit ale mele sau a diferitelor femei. Nu mai mentionez vomitatul, e clasic si nu are efect.

Locul 1 cu cununita si sauna-belt:
Icsuleasca nu fumeaza de fapt si de drept. Dar a ajuns la vorba mea, ca nutritionistul e un prost mistocar, asa ca se infometeaza si baga cafea+nicotina. Parintii ei nu stiu ca ea fumeaza. Ajunge acasa, ca ultima snoaba pregateste un cafei Davidoff, da drumul la radio in baie, se aseaza pe colacul de wc (care are scoici incorporate :|) si aprinde un Camel. Si inca unu, si inca unu. Si sta ametita pe cada, bucurandu-se de faptul ca i se taie pofta de mancare. Dupa ce face damblaua, ia linistita Rexona, fasaie in toata baia, strange mucurile in servetel si le arunca la gunoi sau pe geam. Are o tactica de nedescris.

Locul 2 si promisiuni de celulita:
Subsemnata manca cate o punga de chipsuri dimineata, si nimic restul zilei. Apoi in weekend rupea randurile Tip-Top si Lowenbrau. Acum rup randurile oricarei chestii comestibile constant, si remarcile "Frate slabeste!!/Te-ai facut cat porcu'!" trec lin pe langa mine.

Locul 3 si diploma speciala:

Subsemnata se imbata in ultimul hal, isi baga castile in urechi si strabatea pe timp de noapte distanta Unirea-Piata Moghioros in 40 min. Apoi primul lucru dimineata, manca exact ca o vaca.

Premiul de popularitate
:
Urca in troleu o gagica numa' buna, de si mie imi curgeau balele. Cur rotund, talie subtire, frumusica la figura, gura mare, tot tacamu'. Si nu stiu cum se intoarce in profil, si avea o burta de toata mama mia. Ma gandeam: "Ma...o fi somaleza asta gravida". Apoi demna, scoate un baton de Fitness (cu alea mi-am luat teapa, am mancat 2 baxuri intr-o saptamana si m-am ingrasat), si incepe sa-l foarfece. Tin sa mentionez ca pleoscaia si isi curata dintii cu limba. Apoi, dupa ce imaginea de femeie care tine la silueta e rezolvata, scoate un sandvis. Il mananca. Sandvisul 2, il mananca. Sandvisul 3, il mananca. Ciocolata Rom, partidul te vrea grasa, o mananca. Apoi, se sterge la bot, si scoate o Cola Light. Yeah bitch, way to go.

PS: Si Icsuleasca si Bebe au colace de WC transparente cu stelute de mare si scoici bagate in ele. La ce ajuta? Te pisi mai usor, cu gandul la mare?

2 comentarii:

Gaelex spunea...

Si ce te faci daca productia proprie nu se asorteaza cu stelutele de mare si scoicile?

6/08/2007
Anonim spunea...

stai ca am sugestia mea de slabit.
eu am 1.77 si 61-62 de kile acuma dar acu 2 ani am luat`o pe aratura si am avut 68. am slabit in 2 sapt inapoi pentru ca aveam un carnetel si scriam ce mancam in el. inclusiv o bomboana, un corn, orice. chestia asta se bazeaza pe bunul simt, carnetul era mic si daca treceam pe cealalta foaie era jenant pt. propria persoana.
asa ca am tot redus si n`am mai mancat tampenii intre mese! ah si eu de obicei nu mananc nimik dupa pranz de la ora 4. asa m`am obisnuit de cand ma stiu..

6/13/2007