:X

5 iunie 2007

Cum sa nu o iubesti?
Cam astea au fost ideile care au circulat pe la noi saptamana trecuta, cand tot felu' de mioritici se duceau drop dead gorgeous din pomi sau blocuri.
*****
Asta se gaseste la Anda pe blog.

# iuliana Says:
June 5th, 2007 at 1:09 am

Chiar imi plac blogurile, dar sa nu deviem de la subiect. eu personal am terminat cu aceasta mica digresiune. Parerea mea despre acest caz (daca se poate numi) este ca avem de a face cu o labareala totala, plictisitor, personal nu-mi pasa cine s-a sinucis (btw un om normal nu se sinucide, oricat de dezamagit sau indragostit ar fi, deci s-a curatat lumea, am scapat de un labil psihic sau nebun, si nu isi mai imprastie spertazoizi ,:)))), deci sa terminam povestea), iar profesoara aia , bravo, s-a distrat, ok, poate l-o fi iubit, ii impartasea acea pasiune arzatoare , bla, bla, bla, am inteles ideea, dar totusi trebuie sanctionata, nu pentru faptul ca ar fi curva sau alte porcarii, ci pentru faptul ca a incalcat anumite reguli.
Si eu nu inteleg cum acest subiect a luat o amploare asa de mare, nimic interesant, fac o paralela cu cazul Ciomu, au fost atatia medici care au omorat pacienti pe masa de operatie si cand i-a ciopartit penisul lui ala parca s-a intamplat un cutremur. eu zic sa ne vedem de treburile noaste, baiatul ii mort, Corina ii fututa si ce dracu o mai fi si eu nu am somn, iar am baut coca-cola, si am si examene deci Dumnzeu sau cine dracu o fi sa fie cu noi, acesti mici pacatosi de pe Pamant, atreai palneta de la Soare.
PS: prea multa pierdere de idei pentru rahat plutitor.


Copilul ala, Ralph parca, ar invia acum numai ca sa plonjeze de pe un bloc mai inalt.
Rezumat: Am baut cola, am pocnit maimuta pe blog porno, acum ma supara ca nu e sexy subiectul asta, eu totusi dau examen si am uitat ordinea literelor.

3 comentarii:

Gaelex spunea...

Eu nu-i inteleg pe astia. Mi-o iau constant de la femei pentru ca ele-s curve iar eu dobitoc ca nu vreau sa inteleg asta (asta a fost refrenul, btw, e repeta de 3x). Si? Imi plang de mila, bag un WoW, comentez aiurea prin blog-uri, merg la servici si in metrou observ ce tzatze misto pe aia, ce cur la ailalta si imi dau seama ca n-am murit si nici n-am de ce.
Trist ca s-a trezit ca vrea sa zboare, fara sa fie Superman. Aia curva ca si-a tras-o cu un minor. Sotul bou ca nevasta'sa a avut nevoie sa si-o traga cu un minor. Parintii minorului le-a convenit ca e baiat de baiet si si-o trage c-o femeie matura.
Atata timp cat nu l-a impins nimeni a fost alegerea lui sa fal fal.
Curvistina aia trebuie data afara din invatamant, pentru ca e iresponsaila. Plus pedeapsa pentru corupere de minori.
End of story

6/06/2007
muffin spunea...

eu nu cred ca ar trebui data afara din invatamant, it's her fofo and she does wuteva she wants

6/06/2007
Morrigan spunea...

fuck, nu stiam ca e o moda sa scrii despre idiotul ala

6/07/2007