Heil Motoare

18 iulie 2007

De ceva vreme ma gandeam sa scriu un "articol" de fro' 16 pagini si-o flegma despre trio-ul Popistasu-Nanca-Felipov, si marea multime de copii cu "scula-n mucegai" [end of quotation] care ii idolatrizeaza.
Si despre trenciurile, tuburile de Montana, placile, axele, piece-urile, si in general despre lipsa unui zid alb, curat si igienic unde un barbat holtei sa se poata pisa in tot Bucurestiul asta frumos si captivant.
Si despre tipul cu vopseaua alimentara in fantana, care dupe ce a facut marea isprava, s-a apucat sa se tot cace in sus ca a fost o opera de arta, ca fantana "tashneste rosu sangeriu" [aia se intampla cand ai infectie urinara etc samd]. Si despre blogul iesit.
Si despre bratarile impletite, despre espadrilele pictate cu vopseaua cu care tac-su retardului trebea sa peticeasca un calorifer. Si despre faptul ca faci poza cu un Nokia 3310 [dus in prealabil la Junkyard ala sa-l pimpuiasca] unei Dacii albastre parcate, care probabil are o intreaga semnificatie ascunsa, pe care numai un ochi urban e capabil sa inteleaga.
Eu, dorindu-mi doar sa ajung din urma acel standard impus de Green Hours, Deko, si Cool Cat, localuri in care poti face diaree de la faimosul "Green apple in green...", voi incerca sa dezleg misterul din spatele Daciei.
Deci: Dacia a calcat-o pe tanti Leana, care iesise dupa tzuica, ca sa nu o calce barbata-su pe cap. Dar a calcat-o masina. Si cauciucul, simbol al eroziunii emotionale pe care oamenii o produc tuturor lucrurilor inconjuratoare, precum si al continuei miscari, a purtat sangele acelei femei care nu a avut o sansa in viata, o mediocra agresata de un sot needucat [alta drama pur romaneasca] prin tot orasul.
Si sangele ei a spalat atatia ani de truda, atatea maini care s-au chinuit sa ridice un oras pe care acum il mai apreciaza doar un pusti subnutrit care o arde beat pe TNB. Si pustiul a descifrat misterul, a facut o poza, mandru ca numai un suflet pur ii va ghici mesajul, a postat pe blog si s-a certat cu ai lui: "Mami, eu sunt artist"/"Barbate, trimite-l mai bine la curve ca a inceput sa se drogheze. Aia e arta?" Dar maica-sa este o femeie ca si tanti Leana, o mediocra condamnata. Doar subnutritul salveaza ziua urmand orbeste un alt imbecil cu 8 bloguri.

Incheind imensa paranteza, nu mai scriu articolul, nu exista atatea blesteme in tiganeasca pe care eu sa le proferez.
Traiasca uzina Dacia.
PS: Se vede nu? [ca am castigat cateva olimpiade la romana, adica]

3 comentarii:

Anonim spunea...

problema e ca am 35 de grade in birou si nu am aer conditionat. am pierdut randul pe la tipul cu fantana. nu`s din buc, am vazut poze, ideea e sinistra, sa tasneasca sanje sau green alien slime de acolo.
vede vreo baba apa rosie din fantana zice "vai muica a venit satana pe pamant" scuipa in sani si moare.

7/18/2007
Anonim spunea...

Popistasu-Nanca-Felipov

N-am auzit in viata mea de ei .. sa imi para rau? :-/




Neaaah.. :-j

7/18/2007
Raluca Enescu spunea...

fantana cu rosu nu am vazut-o, nu ma pronunt, in schimb de mega prost-gust mi s-a parut ce a facut Vanghelie la Eroilor acum cativa ani (stiti trotuarele alea vopsite cu verde, albastru si rosu....chhhh, bine k incepe sa se ia)

7/18/2007