26 august 2007


Deci Baize asta [ef em em] are 274 mii de frunze in padurea aia, drept pentru care arata mult mai bine decat sarantoaca mea cu 50 frunze si cativa copaci care arata ca aia din marile intersectii. Asa ca CLICK fir'ar a dracu' de treaba, vreau si eu copacei din aia cu scari si ciuperci si ce mai are ala.
Si ca sa explic de ce eu sunt asa interesata de chestia asta, ehh...cica mai nou (adica de vreo 4 ani), sunt rezonabil de bogata. Ca cica bunica are nush cate hectare de padure si mi le-a lasat mie, ca sunt nepoata ei favorita.
Dar, cum legislatia asta e de p*la si nu ma lasa sa defrisez, n-am voie sa-mi fac casa acolo, nu pot vinde, nu pot face nici un chibrit sau un foc de tabara pe cateva mii de metri patrati. Si cica va mai dura chestia asta, asa ca pana atunci va trebui sa sufar ca un om nobil cu bani in banca, care si-a pierdut cardul.
Asa ca imi fac o padure virtuala, desi inca nu stiu o metoda cum sa o aprind dupa ce o umplu satisfacator.
Asa ca.... inca un asa ca, click-uiti, e pentru o cauza nobila.
Acest articol venind ca sa le arat oamenilor care ma cunosc ca nu am ajuns o activista din aia batuta cu sapa, care se leaga de pomi urland "Don't cut my boyfriend, he makes air", si care in final e dezlegata, amendata, facuta de cacao, si pomul este taiat cu satisfactie si transformat in noile mele sandale.
[ar cam trebui sa continui paragraful de mai sus, n-are predicat, am inceput cu gerunziu *insereaza suferinte ca in clasa a 5a am gustat din gloria Olimpiadei*]

Cum mama masii a reusit unu' din Targu Jiu sa stranga 50 mii de frunze?
Click ca ma omor, provincia will not triumph

8 comentarii:

Anonim spunea...

eu cred ca ala cu 50000 e zoso ^_^

8/26/2007
Yoli spunea...

ahhh e teapa cu padurea aia! la 10000000000000000000000 de intrari pe site dau si ei niste bani, dupa ce s-au imbogatit deja! este acel gen de site (cel mai scarbos gen) care pretinde ca da o mana de ajutor mediului cand de fapt nu vor decat $$$ . pff! :(

8/26/2007
muffin spunea...

mai avem inca de 12 ori pe atat sa strangem frunze pentru doar 10 mii de euro.
dar la mine nu conteaza, nu o fac pt ajutor. i just like to click

8/26/2007
phat spunea...

provincia va fi la putere in curand...muhahhaa

8/27/2007
Anonim spunea...

pfaaaa ce padure oribila ai. zici ca au hacuit`o niste taietori de lemne si au dat si inundatiile pe ea. hai ca`s rea. te ajut, o sa dau click in fiecare zi :) ai deja 2 frunze de la mine.

8/28/2007
Gaelex spunea...

Fa-ti cont pe forumurile de muieri si spameaza acolo sa iti dea click.
Sau, poti sa dai anunt ca ii vei presta despre ce sex vrea eul lui celui care iti va aduce frunza numarul care vrei tu.

8/28/2007
Gaelex spunea...

503 Service Unavailable

8/31/2007
Anonim spunea...

http://izaurinia.clicksospadurea.com

da si la mineeeee :))

9/07/2007