Filla de putana

23 august 2007

Nu, mai sus nu inseamna ca mama e curva, a nu se interpreta.
Deci cum sa incep? Am plecat (am fost apucata de superba-mi podoaba capilara si tarata la Otopeni) spre tati meu cel scump si drag pi care nu l-am mai vazut de cativa ani sanatosi. Si carecumva, el sta in Italia, si dupe cum pretindea, in Roma.
Ca sa incep iar, sa va esplic personajele povestii acesteia lungi.
1. Lumea me cunoaste pe moi/eu, adica se stie ca tin la mama, imi bat joc de ea, dar o iubesc alea alea si o tolerez, si uhmm, cam atata. Restul familiei pentru mine devine doar o problema atunci cand primesc ca tema sa fac un arbore genealogic. And yes, i hit my dad with a incaltator de fier cand a facut pe Mosh Craciun, si cu un scaun la un scandal familial. Si da, am dat cu tigaia pe spatele fostei cumnate care l-a blestemat pe tata de fata cu mine.
2. Mama: o cunoastem, desi acolo a fost o persoana absolut loveable, a cheltuit zilnic 15 euro pe tigari si nu a tipat la mine. Mama tine cu tata, desi il uraste.
3. Tata: un rasist nenorocit, spartan convins, ma iubeste enorm, ii dau lacrimile cand se uita cu mandrie la mine "Ea e fiica mea". Si nu, nu glumesc. But due to some family problems including palinca, boxing, money n stuff, e cam sters din lista mea de prioritati. Individul apare dupa 5 ani *cred, am si uitat cand a plecat* hugging me and stuff, si eu, uhm...i let myself hugged. Enfin, tata e un spartan rasist enervant betiv si anti-fumatori.
4.Frati-miu: M-am jurat pe viata si fondul meu de ten Max Factor ca ii rup un scaun in cap daca il vad, due to palinca violenta si manele. [Secrete de familion, mai mult nu zic]. Acum, in afara de faptul ca imi povestea incantat pe un fond de Carmen Serban cum batea el punkeri si tundea rocheri cu Gica si Petre de vizavi, e super om. Bere palinca cinzano, mi-a luat de toate. Dar in cazul meu cu o sticla nu se face ciroza cum nici cu o floare nu se face boschet. Asa ca, in afara de o mica afectiune, cam cum am eu pentru un caine schiop [nu, nu il gatesc], inca nu il prea vad a frate. Adica stiu ca am frate, sunt constienta, dar nu imi amintesc decat odata pe an cand suna fosta lui nevasta pentru pensia alimentara. Si in general, nu vreau sa ajung in rai asa ca "va fa'n cullo" pentru toate rudele mele.
5.Noua cumnata: Manelista de 35 ani, cu fizic de pustoaica atleta de 18 ani, si cu suflet de roman. Adica mare, buna, gateste bine. Este prima ruda care a primit o invitatie sa ma viziteze de Craciun.
Cand gatea dansa si canta [manele, neimportant]. Radea la 4 dimineata in hohote. Dansa pe masa, pe hol, cand culegea prune, era un fenomen. Cam cum ar trebui sa fie o pustoaicaCa mine, dar eu sunt o epava. Fata era cu Duracellu'n cur, si am ras 12 zile. Singurul motiv pentru care nu am ucis 2 italieni si m-am sinucis.
6.Romanii plecati la munca in Italia: Personaj colectiv.

Acum va las sa va intrebati cum s-au inteles aceste personaje, trebuie sa imi filez parul

3 comentarii:

xyz spunea...

:)) Avand in vedere ca dupa o orgie de vin, in urma careia am borat de vreo 16 ori, nu mai beau deloc vin, dar totusi in casa sunt vreo cateva sticle cu genul asta de lichid, am baut deja trei cani de cafea, deci lenea mi-a trecut, sunt foarte generoasa :D

8/23/2007
Raluca Enescu spunea...

Hmmmm...titlul articolului cam aduce a tricou de manelar (de puta madre...)nu???

8/23/2007
ag0rex spunea...

Ba, de unde pula mea le scoti?

9/02/2007