Harticol foarte lung, mancavashi

26 august 2007


Deci sper ca in timp ce scriu chestia asta, sa nu ii futa pe toti grija de mine, si sa ma acceseze pe messenger [acesta fiind motivul pentru care scriu rar, de fiecare data-in secunda in care deschid dragul meu Hugs, 10 oameni incep sa-mi spuna chestii interesante si uit sa mai intru aici.]
Si mai ales astazi o sa injur si pe blog (pana acum ceva vreme eram reticenta la folositul cuvintelor urate aici), pentru ca am o zi proasta, de fapt o saptamana proasta, ma cert cu toti prietenii si mai ales sunt PMS.

Deci subiectul acestei frustrari lungi, care nu va avea nimic amuzant pentru un om normal, este Romania si Loto 6/49.

Stelian Ogica este un erou national. Este un imbecil care a zis ca a pierdut belitu' la Loterie acu' ceva vreme, s-a cacat pe el pe fiecare post TV *mai ales la curistul de Diaconescu, o rusine pentru mass-media dar un model demn de admirat de romani, cel mai imputit neam* etc etc.
Nota autorului: Nu imi sta in fire sa generalizez cu chestii gen "pff, romani, ce sa le faci?", dar se pare ca e o generalizare demna. Toti oamenii cu ceva creier nu ar trebui sa isi zica romani, ar trebui sa prefere numele de "Apatrid".
Hogel, un poponar cu 3 clase (si daca are facultate, tot prostia a 5 cantareti de manele musteste din toti porii lui), a fost un imbecil, nu un statistician indreptatit sa faca estimari Loto.

Logica prin care toti romanii se bazeaza ca el, cu 23 variante bifate, va umfla Potul si va pisa creierul, este cam asa: "Muffin a pretins ca a fost violata anal de Marilyn Manson, a fost mediatizata, dar s-a descoperit ca e de fapt o tussinata si avea halucinatii. Totusi, pentru ca a avut o halucinatie cu Manson, este cea mai buna persoana pentru a scrie o biografie a acestui cantaret, si de a-i face un portret psihologic. Mai mult ca sigur ca insusi Manson va recunoaste ca ea este un geniu. Pentru ca o halucinatie si o aberatie pe marginea unui subiect te face expert in acel subiect nenorocit, esti mai destept decat unii oameni care si-au inchinat viata sa studieze chestia aia".

Imi place totusi gandirea jucatorului, pentru ca 23 de variante din 49 sunt suficiente ca sa castige, chiar daca un prost cu 4 facultati si IQ de 200 spune ca e foarte putin probabil. Si as putea sa-mi pariez sufletul pe faptul ca chiar daca castiga altcineva, jucatorul se va umfla in pene si par pubian, "HA, AM BATUT SISTEMUL". Si ca toti urmaresc cu sufletul la gura de peste 36 ore cum bifeaza aia si calculeaza, intr-o cursa de a castiga premiul si a se pisa pe matematica (o stiinta neimportanta fara de care acum ar fi stat intr-o pestera si ar fi defecat in tufis).
Si imi place faptul ca sunt mai jalnici decat drogatii care se agata de o seringa cu toate sperantele, astia se agata de o hartie imprimata cu roz, care nici macar nu-ti provoaca o stare de bine. Si ca dupa extragere, va urma o depresie nationala.

Daca nu m-ar fi enervat atat de rau chestia asta, probabil mi-as fi luat floricele ca sa urmaresc maine la stiri pensionarii sinucisi, Ogica stralucind si mai mult in cele cateva secole de glorie in fruntea unor cacaciosi, chiar daca nu va castiga. Sau se poate sa castige, nu stii de unde sare iepurele. Sau poate Dumnezeu isi va vedea creatia glorioasa, va respecta progresul ei intru prostie, si va hotara sa ii rasplateasca facandu-i sa castige.
In acest caz, sa va povestesc ce scrie in Libertatea de azi.
Pe scurt: emotiile prea puternice te pot face sa inebunesti sau chiar sa dai ortul popii, ajungand tzigla pe casa. O emotie de genul castigarii premiului cel mare.
Care daca ar fi asa, ar insemna ca Dumnezeu ma iubeste si ma pupa, omorandu-l pe Ogica, totul ducand la momentul meu de glorie.
Moment de glorie: Ogica va castiga, va muri, romanii il vor plange, dar vor fi mandri ca au invins "Loteria care triseaza", ii vor ridica mormant de marmura cu ingeri sculptati de Michelangelo, si turisti imbecili (tot romani) vor veni sa faca poze la cimitir. Pentru ca el a schimbat istoria nationala.
Si pentru ca el ar avea mormant mare misto, ca alea din filme, eu voi putea sa pun in practica actiunea care imi sta pe limba, totodata fotografiata si imortalizata. Actiune care este "Sa ma fut pe crucea ta, Ogica"

Imi cer scuze de injuraturi, dar de 36 ore televizorul meu ruleaza pe OTV.
Pentru generalizari nu-mi cer scuze, am spus mai sus ca nu consider romani oamenii inteligenti. Si e mare pacat de intelectualii din Romania decedati (imi vine doar Brucan), ca li se strica renumele cand li se mentioneaza nationalitatea.
S-ar putea ca si occidentalii atat de idolatrizati sa fie imbecili, dar ei macar au criminali in serie interesanti, cantareti interesanti si umor.

*Poza ieste de la concertul Manson, am furat-o di pe hi5, dar nu stiu sa pun tricolorul in loc de stelutele combinate cu dungi*

8 comentarii:

Anonim spunea...

salutare muffin! din pacate am pierdut circul cu loteria, fiind in concediu pe plaiuri mai bune. sincer as vrea sa pot sa le rad in fatza la toti disperatii care probabil si`au pus la cheta pt. biletul "magic" un salariu intreg. sa le plateasca intretinerea si mancarea sfantul duh. mai bine ar pune atata energie in a lucra.

8/27/2007
Anonim spunea...

bine ai venit maddy, sper ca te-ai distrat.
pai au lucrat intens, probabil au slabit 3 kile de la atatea emotii

8/27/2007
Anonim spunea...

intr-adevar, despre brucan trebuie sa se mentioneze ca e sovietic, iara nu roman.

8/28/2007
Gaelex spunea...

Din fericire am tras de pe torrente si am ratat loteria. Din pacate maica'mea joaca aproximativ cu sfintenie dar cu aceeasi sfintenie nu castiga.
N-as vrea sa aflu ce nenorocire ar fi sa castige 1 milion de euro, daramite 10. Sau cat a fost potul cel mare.

8/28/2007
Anonim spunea...

Ba eu am intrat pe site-ul ala care-i da nume de manelist şi după ce am aflat că mă cheamă Gigel Slănină, ghici ce-am remarcat în josul paginii? Generator de variante la loto. Le-aveau pe 41 şi pe 46, să moara Ogică daca-ar şti!

8/28/2007
Anonim spunea...

hah Ogica erou national my ass!!

8/30/2007
Anonim spunea...

anal =p~

8/31/2007
ag0rex spunea...

Superb. Salt reusit, multimea in extaz.

Eu nu stiu unde am fost tot timpul asta, chiar nu imi amintesc. %_#

9/02/2007