Envy me

19 septembrie 2007


Imagineaza-ti o zi in care te trezesti la 5.20, ajungi la scoala. Frumos pana aici.
La ora de matematica, vine o noua profesoara aratand ca o Pink Lady (reprezentantele alea Avon de prin anii 70, blonde, purtand costum roz si buze asortate) si incepe sa scrie pe tabla cu viteza de dactilografa. Si subliniaza cu un zambet ca incearca sa acopere in 4 ore de curs materia de un semestru a altora, si ca veti da lucrare. Timp in care toata clasa e socata, colegul tau de banca face ca Dolanescu cu epilepsie, te scoate din sarite.
Apoi imagineaza-ti ca ai un cercel in spranceana, si ca arcada ta arata ca o tomata infectata. Si ca nu poti deschide ca lumea ochiul, ca ai puroi si doare infiorator.
In continuare urci intr-un troleu supra-aglomerat, un barbat tine subratul aproape de nasul tau si incepi sa simti niste dureri in partea inferioara a abdomenului [fetele stiu]. Si ca realizezi ca a venit Mos Craciun neanuntat, iar tu esti blocat in trafic cu [trebuie sa dau detaliile menstruatiei?] si o arcada din care curge lichid.
Si ajungi acasa, si scoti cercelul, si ai putea umple o lingurita cu ce curge, iar acum tu stai la PC scriind textul de fata, in timp ce ti se prelinge lichid cicatrizant pe langa gene, ai ochii unei femei batute cu sapa, si nu se preconizeaza ca te vei vindeca prea repede.
Mai sus includ o poza cu splendorile mele de ochi, care erau adica. Poza cu ochiul de acum nu am, nu cred ca se doreste.

12 comentarii:

phat spunea...

se poate si mai rau..:)

9/19/2007
Anonim spunea...

si eu ma trezesc la fel ca sa merg la scoala... :( naspa de tine... :(

9/19/2007
Anonim spunea...

Tot răul spre bine... sau spre mai rău.

9/19/2007
El spunea...

nu-i obligatoriu liceul

9/19/2007
Anonim spunea...

imi pare rau, da` nu rezist... la blogroll cu tine !!!

9/19/2007
Anonim spunea...

Bea o bere rece , manaca o samanta si uitate la meci .
Iti trece tot cand vezi cum bate steaua . :)

9/19/2007
Anonim spunea...

multumesc pentru sprijin, dar prefer sa stau cu gheata la ochi, sa mananc si sa ma gandesc la urmatoarea infigere de ac in arcada

9/19/2007
Anonim spunea...

eu mă simt minunat în perioada asta! ce bine că am scăpat de şcoală! :))

9/19/2007
Anonim spunea...

macar treaba e simetrica si te scurgi si sus si jos.
si eu am avut niste mici probleme cu al 3-lea cercel din ureche si tot am scos cercelul si am curatat cu spirt. in final trece.

9/20/2007
phat spunea...

eu sincer abia astept sa imi inceapa scoala..chiar daca asta inseamna trezirea la 6 jumate..macar scap de orasu asta plictisitor..o sa ies dintr-o rutina si o sa intru in alta..:|
Si nici macar n-a batut steaua

9/20/2007
Anonim spunea...

missy pls...mi s'a spus deja ca feci mate cu verdeatza cocoshata asa k plss nu mai jigni rozul numind'o o "pink lady"

9/22/2007
Anonim spunea...

nu e bine cu spirt. cu apa oxigenata. :) eu n am avut nici o problema cu pirsu din spranceana

9/28/2007