Anarhia

15 octombrie 2007


Poza luata de la dragul nenorocit Iorgu.


Alica Pytyku: zimi formatii punk care cant ain romana
_ Remy_: de ce ma.?
Alica Pytyku: zimi ma
Alica Pytyku: k imi plac melodiile
Alica Pytyku: astea punk
Alica Pytyku: in romana
_ Remy_: iti plac o pwla.....
Alica Pytyku: jur
Alica Pytyku: k sunt marfa
Alica Pytyku: skandal patrula suge pula
Alica Pytyku: nu vezi ce ascult
_ Remy_: ved eateasmort .....damiailim bipeoo ...etc
_ Remy_: vezi ca gasesti pe dc++
Alica Pytyku: canta in romana?
_ Remy_: da
Alica Pytyku: ok

Vorba aia, speechless

7 comentarii:

Anonim spunea...

remy te iubim, noi ca tine vrem sa fim =))

toata lumea cu palmuteleeee .

remy, ai o bere fara hamei de la mine.

10/15/2007
Anonim spunea...

muffins are just ugly cupcakes

10/17/2007
Anonim spunea...

"Rabla - Generatia laba", de departe cei mai tari.
Si "Pansament - Punk ain't dead", din 89' melodia, asta ca sa nu mai zica idiotii de timisoreni ca la ei sa inventat punkul.
Brasov peste tot!

10/19/2007
Anonim spunea...

cms, like yo momma

anonim, cand a aparut melodia aia eu nu eram nici proiect de viitor macar

10/20/2007
Anonim spunea...

Eu am fost punkist din 97 pana in 2001, adica perioada liceului. Acum tot punk ascult, insa sunt satul de toti copii tembeli care se invart acum prin "scena" punk romaneasca. Este o imensa diferenta intre mesajul unor trupe ca Terror Art, Critica Radicala sau Haos si copacii infloriti ai celor de la Emil. Si faptul ca tu te-ai nascut cu mult dupa nu te impiedica sa asculti muzica lor. Eu acum ascult de exemplu The Business, trupa care au inceput sa cante exact in anul cand ma nasteam eu. Nu mai zic de Ramones sau Clash. Totul e sa intelegi muzica care o asculti, nu sa asculti punk doar pentru ca asa este moda acum.

10/20/2007
Anonim spunea...

hahah:)
ai sunat exact ca un batraaaan
emil nici macar nu sunt punk, sa fim seriosi.
anonim e batran batran batran cu bastonelu' in mana.
[glumesc]
apropo, cu cine am placerea?

10/20/2007
Anonim spunea...

Nu am decat 26 de ani. Acum sa nu crezi ca vreau sa ma laud si sa ma dau rotund ca ce tari si adevarati eram noi pe vremuri etc etc etc
Hai sa iti povestesc o faza.
Sambata ies in oras cu un punkist din asta mai tanar, de vreo 16 ani, de la mine din oras. Intr-un bar ma intalnesc cu un rocofan mai batran, prieten bun cu mine de vreo 10 ani, care a prins si alte vremuri cand in orasul asta de cacat erau mai mult de 3 punkisti. Rocofanu era beat si incepe sa faca misto de copilul asta cu care venisem. Copilul tace din gura, inghite in sec si se face ca nu aude. La un moment dat, rocofanu stii ce ii zice? "Ba puta mica, eu daca ii ziceam acum 10 ani asta la prietenul meu" (adica mie) ",acuma aveam toate sticlele de pe masa sparte in cap". Si mare dreptate avea. Asta e diferenta de atitudine dintre hipiotii cu creasta de acum si noi. Poate pe vremea aia nu aveam creasta colorata, pantaloni in carouri, geci de piele cu tinte si nici 300 de albume punk downloadate intr-o secunda de pe interenet, dar macar aveam atitudinea care trebuie si nu lasam pe nimeni sa comenteze in fata noastra. In plus, si tin sa subliniez asta, daca faceai cheta sau furai iti luai bataie de la punkistii mai batrani pentru ca faceai punkul de rusine. Cersitul si furatul nu erau o moda.
In sfarsit, nu vreau sa par moralist sau sa va spun ce sa faceti, e treaba voastra, eu oricum nu mai am nici o legatura cu "miscarea" punk.
Si daca vrei sa stii cine sunt sau sa mai discutam despre asta, vorbim pe messenger in privat. Id-ul meu este haredvardmunch.

10/22/2007