Jeap jeap

24 octombrie 2007


Deci intrebari ridicate astazi de maretia sa Muffin Lestrange zisa Bellatrix in timpul liber, care in loc de bagheta foloseste un fular innodat pe post de iatagan slash bagheta (si stiu sigur ca am mai zis odata bagheta) pentru a-si cafti colegul de banca cel isteric care nu o lasa in pace si trage pe nas pufuleti maruntiti la sugestia ei, care a facut acest lucru prima:
Ce ar putea sa-i determine pe niste tarani sa protesteze intinzand piei de vaci pe garduri si cantand la trompeta, si varsand matze pe trotuar? I say to all of you cowboy-cowfuckers, luati-va in mortii si ranitii vostri o slujba sau mancati pita cu ceapa, ca mi se rupe prin 3 bucati de durerea voastra. Si ah, sa nu uitam, luati dreacu' un ziar, discutati politica, bateti-va copiii cu scandura, uitati-va in oglinda si repetati "Sunt VanMortziiLui Moromete" pana va crapa familia, se umple de viermi, si aveti ce manca.

Ce ar putea determina un pocait din ala de sacrifica copii odata la 7 ani, cand are chef de carnita frageda, sa cultive pe suprafata pielii ciuperci, si alge, adica jeg cu aspect de licheni?
S-a trezit intr-o zi spunand "Doamneee! Iti voi implini lucrareeaaa!", a cumparat un trabant de 2 milioane, pe care l-a reparat toata vara, spre moartea si poluarea planetei, iar apoi l-a vandut cu un milion jumate, pentru ca n-ar fi in stare sa repare o masina si daca ar da de pizda sub motor. Si apoi s-a decis sa lupte cu toata setea impotriva sapunului, ridicand la rangul de glorie eterna gen Ahile , prin tehnica mareata numita "put a ****nespalata si ma plimb de sase ori pe zi cu liftul, ca nu are ventilatie".

Care ar fi modul in care sa-i explici unui parinte ca vrei sa ti se vada curu' nu sa iti tina geaca de frig?
Si ca poate preferi sa arati cat de cat a om, nu a pui de Grizzly facut din flori cu Chewbacca?
Da, deci mama mi-a cumparat geaca. Si incredibil, avut curaju' imi masor dimensiunile imbracata cu ea: 2 metri umeri, 1 metru talie, 1 metru cur. Yey mom, you're a fashion retard.
Dar bineinteles ca a fost scumpa, si ca mama e cretina, dar geaca ei e misto [doar o poarta ea, fi-sa poa' sa se duca pe camp in curu gol], si ca toata iarna o sa arat ca o boschetara IAR!
Nu ca m-ar deranja neaparat ca par Monica AngheLewinsky, dar cand tre' sa-mi storc fizicu in cinshpe centimetri spatiu in troleu, carand o geanta cat pachetu' de draci a unei fomei pe stop, o geaca in care mi se tripleaza dimensiunile nu ma ajuta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

loool. de ce iti ia maica`ta "geci scumpe" in loc sa`ti dea bani sa`ti iei tu ce preferi, sau sa te ia si pe tine cand ia decizii din astea destul de importante, adica nu traiesti izolata la polul nord ca sa umbli cu o geaca cat un cort pe tine.
du`o la magazin si schimb`o daca ai bonul de casa.

10/25/2007
Anonim spunea...

u de cand citesti harry potter?

10/25/2007