Diverse

27 noiembrie 2007


De cateva zile m-am abonat iar la tarie. Bere si vodka de preferinta. Nu, nu ca saptamana trecuta cand m-am aplecat sa vomit pe geam si era sa cad, cu masura de data asta. Mai exact maxim 2 litri de bere si 2 paharele de vodka de la ora 16.00 la ora 22.00. Sau mai schimb, mai 3-4 paharele de d'aia si mai putina bere, ca berea ma trimite la wc, si eu nu am optiunea unui cunoscut de "lungesc p*la pana la baie sau facut pisoar in camera".
De ce? De cand au nevoie emotivii de scuze pentru alcool? Putem pune aici si angoase adolescentine, si asteptarea momentului rosu al lunii, si plictiseala, si frustrari, si senzatia ca nu inteleg nimic. Un alt motiv ar fi placerea gustului, si dulcea ameteala care face ca timpul sa treaca mai placut, pana la weekend, cand pot bea de dimineata pana dimineata. Si nu accept argumente ca "o fata nu tre' sa injure", "o fata nu arata bine beata", "o fata nu are ce cauta noaptea pe strada", pentru raspund cu referinte la decedati si mame.

Dar ca sa nu ma blochez intr-un singur subiect, as dori sa formulez o noua axioma: "Daca un barbat se uita fix la tine ori esti superba, ori ti se vede pasarica, ori esti urata cu spume".
Azi, in troleu, cu Andra. Parul meu nespalat de 3 zile arata ca un manunchi de viermi scarbosi si rozalii tarandu-se pe moaca. Andra arata bine.
Si stand noi pe scaun vad un nene foarte aratos holbandu-se fix spre mine si Andra, cu capul intors 180 grade. Si nene merge merge se uita, ma uit in ochii lui si odata nene face o acrobatie Jackie Chan. Ca si mine cand ma uitam dupa cururi, a cacat steagu si a dat cu genunchiul intr-unul din mini-stalpii aia. Si de parca nu era de ajuns, mufarina lui s-a luat la judo cu trotuarul, printr-o cazatura splendida. Daca era si un geam in fata lui, Nadira s-ar fi simtit jenata.
Si ca sa explic axioma, desi nu trebuie explicata: barbatii s-au uitat la mine cand eram aranjata, sau cand mi se prindea fusta de ghiozdan si nu aveam nici chiloti nici dres, sau cand stateam in fusta cracanata pe scaun, si nu purtam chiloti. Totodata presupun ca azi ala s-a uitat la freza mea jegoasa, cum doamne iarta-ma sa recunosc ca Andra arata mai bine?;))

Cateva secrete ale oamenilor:
*Ma masturbez de 3 ori pe zi si pastrez sperma intr-o sticluta [Si eu...]
*Ma simt atrasa de colega mea de banca si vreau sa fac sex cu ea, dar ea nu vrea asta. ei ii place de colega din fata si lucrul acesta ma intristeaza. [Si eu, Andra nu mananca pasarica...]
*Aseara a venit o vecina sa`i imprim niste referate... la sfarsit a zis ca ramane datoare...iar eu i-am zis sa-mi suga p**a. Are numai 16 ani..dar ce muie......[Ce face un pedofil dupa ce f*te un chelios? R: Il aseaza in patutz. Nu, nu era Fane ala cu ultimul secret]

De aici

1 comentarii:

Murmur spunea...

http://grouphug.us/ kinkier English version to be found here :)

11/28/2007