Paraaaraaaaraaaaaaaa

2 noiembrie 2007

E ziua ta iubitooo,
Si-n dar ti-am adus Mufinaaa
Si crede-ma iubitooo
Un dar mai naspa nici ca se puteaaa.

E ziua ta gagicooo
El comandante ne asteapta
Si crede-ma iubitoo
Nu stiu sa fac rime


Deci se intelege?
E ziua Grand Master Petri, marea shefa Anticrist.
Ay ho, ay ho, suntem betivi misto, ai ho ai ho sha la la maine beeeeeeeeem

Eu vin
Tu vin
Ei vin
Noi vin
Voi vin
Ei vin, toate conjugarile ciroza

Sa bem in cinstea faptului ca suntem cu un an mai aproape de degradare.
Si nu, neil nada nimic frumos in asta, in afara de bautura.

Sa va explic de ce aniversarile au un gust de cacat [nu numai fiindca ti le petreci borand vodka]?
Ei bine, azi Muffana si Petri se dusera la piata, Muffana cumparand mancarea strict necesara (batoane de orez, pate de ficat Mandy si un kil de lapte semi-degresat-stiu ca nu e relevant). Si cumparara. Si cum asteptau iele la trolai frumos misto plapand, o batranica din aia care iti aminteste de propria bunica incerca sa urce in troleu.
O batrana timida, maruntica, cu niste ghete imense, cu o geaca rupta, prin care trecea frigul.
Celalalt personaj al actiunii era un pula prost de 1.80, cam pe la vreo 18 ani, cu fite din alea de om cool. Si o loveste cu piciorul ca sa urce. Da, loveste.
Bine, asta ar fi neimportant, doar se mai intampla. Socant e ca batranica in loc sa urle, n-a zis nimic, a stat cuminte si resemnata sa astepte urmatorul trolai.
Acum, vazand ca s-ar putea sa ajung si eu asa, cine se mai bucura de o zi de nastere?
Why? Inca un an care ne desparte de umilinta din trolee, sa ajungem sa dormim noaptea pe strada pentru un ajutor de 1 kil de faina si unu de ulei de la primarie, sa ajungem sa fim evacuati sau sa mancam mere ieftine toata vara fiindca altceva nu ne permitem.
[Singurul lucru care i l-as face tipului ala ar fi sa-i ard cu fierul incins pe frunte "Cineva si-a bagat pula in mama"]

Romania uber alles, Viva Roumania, All Rise Romania, Heil Romania.
Heil educatie, heil bani, heil "sistem", heil sa ne bagam pula pana la genunchi, heil ca bem ca sa nu vedem ce ne asteapta.
Viva pam pam.
Viva shotul, ala sa-l avem

8 comentarii:

phat spunea...

ca veni vorba de cadoaie, iti gasii praf de scarpinat:)
Ah..de cand n-am mai folosit perfect simplu...

11/02/2007
Anonim spunea...

Noroc si la mai mare! Hac! Pa'erea mea!

11/02/2007
Gaelex spunea...

Poate l-a votat pe Iliescu si d-aia si-a incasat piciorul. Situatie in care a scapat ieftin, astia care l-au votat pe Iliescu trebuie sa muste bordura American X style.
Astia care l-au votat pe Iliescu sunt aceeasi care au lasat comunismul in Romania.
Sunt aceeasi care papa pensii din salariile celor care muncesc sa repare si sa recupereze 50 de ani de nepasare.
Astia au timp de iesit in strada sa ceara pensii mai mari, nu ca studentii care nu au camine si nici materiale in laboratoare sau carti dupa care sa invete. Sau ca cei care muncesc de dimineata pana seara ca sa poata plati o chirie, mancare si pensia pentru vreo 2 pensionari.

11/06/2007
Anonim spunea...

unde dai si unde crapa...baga el repedepolitica?celegatura are cu tazarnul nesimitit? oricum, in visele mele nu moare, traieste cu picioarele amputate pe un maldar de gunoi.

11/06/2007
Anonim spunea...

da.apropo de tastatura, nu va luati acer. never. ever.

11/06/2007
Anonim spunea...

alex, ce zici tu e discutabil, dar in politica nu ma bag.
e o chestiune de bun simt acolo. tineretu' repara o pula ce s-a facut in 50 ani de nepasare, sunt prea ocupati cu shaorma, messenger si mersu la curve.
sa fim seriosi

11/06/2007
Gaelex spunea...

Eu ma refeream la tinerii de peste 25 de ani vs. batranii peste 60.

11/06/2007
Anonim spunea...

ai cam deviat de la subiect dar...si nu e adevarat cu cei care l-au votat pe iliescu. majoritatea au fost oameni simpli, oameni de la tara care n-aveau ei habar ce e aia democratie, ce e un partid de stanga sau unu de dreapta si alte lucruri de genu asta. l-au votat pe iliescu pentru ca iliescu i-a prostit,asa cum au facut toti cei care au fost dupa iliescu. a, ca intradevar fostii activisti de partid au votat si ei cu iliescu, asta e partea a 2-a. dar oricum, pe oricine ai fi votat atunci, toti erau niste securisti imputiti. sau ce, ai impresia ca mircea dinescu sau ion caramitru or fi fost mai breji? mai breji decat iliescu posbibil, dar nu stiu daca s-ar fi schimbat ceva intradevar. nu a trecut destul timp de la revolutie ca sa vbim de un sistem politic, daca nu corect, macar curatat de fosti comunisti :)

11/07/2007