Romanca la superlativ

16 noiembrie 2007

Si inca o minune divina cu blog.
Da, in sfarsit zic si eu ceva de un om cu blog. In afara de “Ia pula”. Asta nu merita, e urata.
Si ca sa nu labartez, mici citate.
Zi proasta e aia in care plang ca o proasta … ma urasc ca nu va mai calc in picioare…. defapt sa nu va mai atingeti de mine, sa nu-mi mai vorbiti ca jur ca o sa va fac sa suferiti asha cum meritati… URASC BARBATII !!!

*Urca-te pe masa, esti periculoasa*

Ma numesc Sinziana am 23 de ani si sunt studenta la arhitectura. Imi place sa scriu, sa calatoresc, sa dansez, sa vizitez muzee de arta, sa fac fotografii, sa ascult muzica, sa ma dezbrac in fata soarelui arzator, sa ma consider o zana mica si rea. Simt ca nu mai rezist in Romania si tot ce pot sa fac este sa scriu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei e in Canada si nu l-am vazut de aproape 2 ani de zile ma intreb daca peste cativa ani n-am sa cedez si eu in fata acestei Romanii imbacsite si triste. O sa va las sa descoperiti cu timpul lucrurile care imi plac, lucrurile care nu-mi plac, si antitezele eu-lui meu.


*Tulai doamne de unde sa incep ?*

hahaha Gaina… eu cand ascultam punk in liceu aveam impresia ca sunt punkeritza :)) si se purta creasta… Sau in fiecare dintre noi se afla un mic emo?


*Cand asculta ea punk in liceu probabil se anarhiza prin boscheti pe ritmuri de Good Charlotte. Astazi a realizat ce adolescenta proasta a fost, si s-a implinit din punct de vedere cultural, deci prefera sa investeasca timpul in activitati ca pusul de poze pe Internet cu fundul ei*

Praful de stele ma inconjoara iar daca ai fi mai aproape de mine te-ar fermeca si pe tine, iti dau voi sa pasesti langa mine, nu-mi cere sa fiu mai mult ce pot, nu-mi cere sa renuntz la tot…


*Praf praf prarararraraaaaaf*

Fantasya are fantezii…
1 una din ele este ca as vrea sa stiu cum o arde toata lumea in pat, desi nu s-ar culca cu toata lumea pentru a afla asta, deobicei stiu din inainte… da stiu dubios dar chiar pot sa-mi dau seama dupa alte lucruri.
2 In noaptea nuntii imi doresc sa fac dragoste cu cel ce ma va fura de la nunta (asta as vrea sa nu se intample cu toate ca-mi doresc…ciudat nu?)
3 “Doua fete si un baiat imparteam acelasi pat”
4 E legata de un loc parasit: gen o cetate, o catedrala gotica, un palat, sau o fosta casa boiereasca… ceva de genul asta la modul creepy.


*hahahahihihi auleu hahahahihihi*


Incep sa cred ca Andreea Balan a invatat alfabetul si s-a apucat de literatura.
Link nu pun, a se cauta pe Google Fantasya.

6 comentarii:

Anonim spunea...

uh, bine ca nu te`ai luat de prezentarea mea :)

11/17/2007
muffin spunea...

tu nu esti urata :D

11/17/2007
Anonim spunea...

din ciclul mlastina gandirii va prezentam ..........=))

11/17/2007
Anonim spunea...

mersi, my mom says i`m special too :)

11/17/2007
Anonim spunea...

ca tot ai pomenit-o pe Andreea BAlan...mi-a zis profa de chitara ca , pe cand era la moda "Mosule ce tanar ejti" profa ei de canto a pus-o sa cante dupa o partitura si blonda tinea foaia invers si se intreba de c e nu intelege....plus ca a vrut si ea sa studieze chitara da nu a fost primita

2/06/2008
Bridge spunea...

please,dude, not Fantasya again...

3/20/2008