Scream

15 noiembrie 2007


Ghidul idiotului pentru a-si face parintii sa semene cu actorul principal din Strigatul lui Munch. In continuare voi arata cum am reusit s-o determin pe mama sa isi blesteme ovarele si ziua de 19 februarie 1990.

1. Am gaurit punga de lapte si am bagat-o la loc in frigider fara sa ii zic. Punga a picurat incet incet in supa. Supa aruncata.

2. Dupa ce a facut curatenie 2 ore in bucatarie, frecand peretii, podelele si aragazul, m-am decis sa fac cafea. Nu a dat cafeaua in foc, m-a ars manerul si am aruncat in aer ibricul. Si s-a varsat pe covor, pe taburet, pe masa. Si ca sa ascund, am sters unde era vizibil, si am bagat zatzul sub covoras.

3. Am intrat cu adidasii plini de noroi in casa numai ca sa ma parfumez.

4. Am fumat in dormitor si am pus mucurile intr-o vaza cu flori, si miroase urat.

5. Am cautat poze si am pus degetele pe mobila, apoi m-am suit si cu talpile pe ea, fara sa am sosete in picioare, mobila aia lucioasa care necesita 1 ora de frecat ca sa dispara amprentele de pe ea.

6. Am daramat dulapiorul de lotiuni [un dulap cu 5 etaje numai pentru creme si sampoane] in cada plina, si s-au inecat 2 tuburi de lotiune Elizabeth Arden, una de Lancome si bilele aromate de dracu mai stie unde.


***
Nimic nu a fost facut intentionat

4 comentarii:

Anonim spunea...

...si te mai mici de ce nu`ti da maica`ta bani si nu`ti face mancare. probabil asteapta sa pleci de acasa.
acuma lasand gluma la o parte, in casa aia stai si tu, daca faci ceva din greseala de ce nu faci un efort sa si repari in urma ta?

11/16/2007
io-n Dushu Tau! spunea...

si doamna mama ta nu te bate niciodata?:))

11/16/2007
muffin spunea...

maddy, repar cat pot, dar e dezastrul prea mare si ma depaseste. Si in plus, eu ma duc si la scoala, mama sta toata ziua, asa ca ar trebui sa ia drept favoare tot ce fac, o indemn la miscare.
dushulet, m-a batut acu 2 ani ultima data de Craciun, mi-a spart buza. Dar atunci i-am aratat degetu' mijlociu si i-am zis sa-mi dea palme pana oboseste. A dat vreo 10 minute, a vazut ca nu schitam nici o expresie si a bufnit in plans.

11/17/2007
io-n Dushu Tau! spunea...

:)) beton...multi dintre voi sunteti motivul pentru care m-am decis sa nu fac copii v'odata :))

11/19/2007