Scrumiera

27 noiembrie 2007


Intrebare de natura filosofica: daca am scrumat multa vreme in suportul pentru lumanarile pustilor care au murit la Revolutie, sunt un om rau?

Am constatat azi dupa 4 ani, ca holul de la cabinet nu e fumoar, ca sita aia gaurita nu e scrumiera, si ca deasupra ei era o placuta pe care erau trecute niste nume si "Spre vejnica pomenire".

Apoi am constatat ca liceul meu e unul patetic, avand in vedere ca pozele celor 4 eroi sunt scoase la imprimanta si aruncate pe perete, iar citatele lor scrise cu markerul pe carton lipit de perete. Si am mai constatat ca nu se pot califica drept eroi pentru ca erau unii mai urati ca aialaltii, nu aveau talent la poezii, deci nu ii putem pune ca pierdere pentru umanitate.

10 comentarii:

dakota spunea...

trist, astea...

11/27/2007
Anonim spunea...

nu cred ca faptul ca erau urati si nu aveau talent la poezie nu ii face pierdere pt. umanitate.
am gandit 3 min sa scriu propozitia asta, sper ca are sens, sunt cam obosita.

11/27/2007
muffin spunea...

maddy nu mai gandi, muffinia e un loc unde lasi creierul la granita :))

11/27/2007
Anonim spunea...

prea mult teribilism. poate vrei sa iesi in evidenta spunand lucruri sumbre ca cele din postul de mai sus, habar n-am.

11/27/2007
muffin spunea...

cosmin, poti iesi in momentul asta. daca intr-un an de zile nu s-a inteles conceptul de "gluma", imi rezerv dreptul sa sterg comentariile cretine care se vor inteligente

11/27/2007
dakota spunea...

subscriu

11/27/2007
Anonim spunea...

@briosa : Ok, in primul rand tu poti sa ai blogul de un an, asta nu inseamna ca eu te citesc de atunci. Si in al doilea rand sunt unele lucruri pe seama carora poate ca nu ar trebui sa glumesti. Pentru ca ies glume foarte proaste! Cam asa vad eu lucrurile.

@dakota : ..n-ai tu treaba. (in ideea ca nu vei intelege exact ce am vrut sa-ti spun voi explica mai detaliat : nu inteleg ce treaba aveai tu cu comentariul meu lasat pe acest blog, nu inteleg ce e cu acel "subscriu", nu inteleg de ce te-ar interesa pe tine daca mai citesc acest blog sau nu..nu inteleg mai multe. Ceea ce inteleg insa e ca tu chiar nu ai nici o legatura cu ce discut eu. Deci tine-ti opiniile pentru tine.

11/28/2007
muffin spunea...

cosmin, daca nu esti in tema atunci de ce lasi comentarii? Daca mai citeai 2-3 randuri realizai despre ce e vorba aici, si daca citeai mai mult (ceea ce evident nu ai facut, erai prea ocupat sa lasi un link cu micul tau blog) realizai ca nu functionez cu sugestii ca "nu ar trebui sa glumesti". Atata vreme cat nu sunt in domeniul tau, nu veni sa-mi zici ce pot si ce nu pot sa zic.
Pot zice orice.

11/28/2007
Anonim spunea...

sterge cometariile te rog. mi-am facut trafic destul. multumesc ca m-ai lasat sa-mi ating scopul.

11/28/2007
muffin spunea...

cu placere.
sarcasmul asta nene

11/28/2007