A dooshpia

3 decembrie 2007



Futere non futere, scoala necesarum est.

Inca o lista
Ce parere aveti despre o scoala...
-In care scopul suprem este sa nu te futa gagica aia de la secretariat ca fumezi in fata scolii, profu' ca fumezi in curtea scolii, si femeia de servici ca fumezi in baie?
-In care te duci sa iei o adeverinta si te trezesti cu una bucata pizda flamanda, care a intins 500 grame de parizer feliat pe tot biroul, care urla la tine sa n-o deranjezi in timp ce umple sacul?
-Unde Muffin a auzit zvonul ca profesoara ei preferata s-a dus sa se pise si a gasit o fetita draguta in mijlocul unei partide de molfait putza?
-Unde un baiat s-a cacat in farfurie si apoi a intins pe un perete de langa?
-Unde "Colegiul National" s-a transformat la tiparnita de insigne in "Colegiul Natioinal"?

Raspund eu: I find it the best place to make myself a better person, and achieve my high goals.
Din aceasta experienta voi iesi calificata perfect ca deschizator de usi, sunator de clopotele, ma voi pricepe sa intind cacat cu spatula, sa evit oamenii nedoriti (avand in vedere ca pana in clasa e un continuu sprint printre veverite care isi pastreaza dintii albi cu ajutorul lichidului seminal), si pe deasupra voi fi si una bucata fomeie paranoica, avand in vedere ca numai in anul asta am invatat cateva chestii despre totalitarism, html, spalare de creiere. Am ajuns sa cred ca tampita care ne preda informatica e de fapt actrita din 1984, sa visez noaptea despre ZeitGeist, sa citesc pamflete anti-clonare si sa distrug orice urma de sanatate psihica pe care o mai aveam.

*******************

Stiti ca se povestea ca a 12a e grea? Cu aceasta ocazie dedic un mare "Baga-mi-as in pufarina matii" tuturor celor care mi-au zis ca va fi un ritm infernal de lucru. Apreciez oricum gluma, m-au facut sa ma gandesc o vara intreaga la asta, sa cumpar creioane si chiar caiete, ca sa vin intr-un loc in care bate vantul si uitarea.
Cateva ore intr-adevar se fac, intr-un ritm alert, dar nu stiu nimic despre orele alea, pentru ca nu le frecventez.
Si nu este lenea din mine, avand in vedere ca optez pentru jurnalism, am deja un cacanar de blog, si am o pasiune pentru folosirea cuvintelor mari care nu explica nimic si te lasa mai prost, eu cred ca sunt perfect calificata.
[PS: pentru 1 pachet de Pallmall si 2 cafele fac orice tema care implica eseu, creatie din aia lalala, engleza sau romana. Pentru 4 cafele plusez cu spaniola]

*****************

In schimb, apreciez foarte mult relatia profesor-elev. Elevu' isi baga organul in ora si doarme mai mult, profesorul la fel.
Aici as putea foarte bine sa fiu acuzata de incultura, iresponsabilitate, teribilism, si as putea si sa raspund din nou cu "pufarina matii".


My future is bright, my future is Orange.

***********
Rubrica MuffinAds:
Repet: fac orice eseu de la stilul urban care contempla semnificatia filosofica a metroului, pana la criminali, in care pot adauga elemente subtil pornografice care uda chilotii profei si il trimite pe prof pe PornTube. Ieftin ieftin nene, oare cum sa instalez Pay Pal?

Ma ocup si de meditatii pentru copii clasele I-VIII. Engleza, spaniola, literatura romana sau ajutor la teme. But ye be warned! I'm gonna smack that puffer in seven shades of shit* daca imi vine cu o nota mai mica de 9 sau e excesiv de vorbaret!
Pentru ca Muffin crede ca bataia e rupta din Rai si stie sa aduca Iadul pe pamant, consider ca 3-4 catarame in dinti va face copilul sa aiba o mai mare sansa de a termina scoala decat 3-4 telefoane scumpe.
Pentru ca si mama ma batea pana sarea toata legiunea de draci din mine, si pentru ca la mine nota sub 9=sinucidere.

Tarif: Prima varianta costa 7RON, 5RON Pallmall+ 2RON cafeaua
A doua: 15RON sedinta, desi nu v-as recomanda sa va lasati copilul pe mana mea.

*na: Puffer in seven shades of shit reprezinta noua expresie favorita, adusa la cunostinta mea de catre Petri Anticrista intr-un moment de isterie creativa

2 comentarii:

Anonim spunea...

genial ba! =)) m-am cracanat de ras! (a nu se lua la modul nasol :D)

12/04/2007
Anonim spunea...

hummm... daca ai vreo idee de una bucata tema de licenta pe tema antropologica astept un raspuns.
PS: platesc sfortarea intelectuala, ca am slariu, ce p..a mea ;:)

12/04/2007