Mare ti-e gradina

27 decembrie 2007



O hai, o. Cautand pe Youtube "Matrix industrial dance" am dat de asta. Si inca 2 chestii. Nu are rost sa mai intreb de ce toti vor sa dea muie chinezoaicelor nu? Eek-a-mouse


*************




A se remarca coloana sonora potrivita cu o scena de "Femeie pe malul lacului culegand nuferi, in timp ce in creierul ei se impanzeste imaginea barbatului iubit care a plecat la razboi, iar ea il va astepta until the end of times cu lacrimi in ochi si cu speranta ca se vor uni din nou intr-un sarut care va darama barierele lumii", tarfa blonda cu sunete de fleosch fleosh si slideshowul de inceput care ma face sa vreau sa ma castrez.


**********



Coloana sonora fantezie, melodie perfecta de ascultat in timp ce o panarama gălbejită iti spala cu limba geamul in tentativa ei de a te face sa te gandesti la sex oral. Eu m-am gandit si am ajuns la concluzia "I don't want to see an asian munching my muffin".



Trebuie sa fiu mai precauta cand umblu pe youtube, o sa fac infarct intr-o zi.
**************
Bitchin' McMuffin. Nu sunt sexy baietii, dar sunt isterici si au nota 10 de la mine

3 comentarii:

phat spunea...

sigur n-ai ajuns din gresala pe REDtube?:)

12/27/2007
Anonim spunea...

chinezoaica din primul clip e Fuko.
a trebuit sa caut prin o tona de clipuri sexy cu asiatice cu sani imensi ca sa`mi aduc aminte numele ei ca sa te informez. si sunt la birou!!! categoric dau un clear la cache si la browser history.

12/28/2007
Anonim spunea...

zici ca-l mesteca .

12/29/2007