Mos Cracila

27 decembrie 2007

Ce zi e azi? Eh, lasa ca vad pe blog cand apare "articolul".
Planul meu magnific de Craciun (in afara de ala secret) era sa pun un articol aici cu toti oamenii carora vroiam sa le multumesc, dar a ramas blocat la schite [multi mai sunteti, ma], si, din fericire, mi-a cazut netul vreo 2 zile, drept pentru care am zacut in bezna si m-am indopat cu prajituri cu cocos.
E randul meu sa scriu de ce sunt deprimata.
Aseara am facut nefacutul: am fost la McDonalds. Yep, Meckydee. Si am mancat un hamburger si o portie mare de cartofi prajiti. Am mai plictisit audienta vreo ora, la o cafea in Julius Meinl (sau cum cacat ii mai zice acum), m-am intors acasa si am vomitat. Ultimea masa la Mc a fost cred ca prin ianuarie, si nu cred ca trebuia sa dau update.
Si nefacutul a avut si un climax: Muffin cea boschetara si-a tras o pereche de blugi din aia mulati negri in care arata fantastic *de emo*, si un palton maro, in care arata si mai fantastic *de urbana*. Stand in pasaj, am vazut o femeie drogata care s-a scarpinat mult timp in cap, apoi a prins ceva de pe scalp cu unghiile si a continuat in a-l zdrobi pe acel ceva. Cred ca era paduche, eh. Si apoi am inceput sa ma deprim, vazand uniformele taraturilor de 16 ani: freza cu breton, adidasi de skate, palton, geanta messenger. Deprimarea a fost fiindca si eu eram la fel, deci hei: am reusit cu succes sa ma transform in ceea ce detest.
Cu ocazia asta salut indivizii care ma rugau sa fiu mai feminina, si va zic ca desi sunt imbracata mai acătării, tot aceeasi ţărancă am ramas.
Si da, nu am dezamagit pe nimeni: am reusit sa ma imbat crunt pe 25 (aka Craciun), in timpul betiei am vrut sa-mi dau inca o gaura in ureche (in cartilaj acolo). Cat de praf am fost, am sterilizat o piuneza, am dat o gaura, apoi nu vedeam unde am dat-o, am mai dat una, si la a 3a gaura am decis sa raman cu piuneza in ureche. Drept pentru care pe 26 decembrie m-am trezit cu o piuneza mare si albastra infipta adanc in urechea galbena/rosie/mov de la atatea traumatisme.
Go go muffin!
(Din ce in ce mai des incepe sa imi fie rusine de mine insami, dar trece imediat:D)

5 comentarii:

Anonim spunea...

m`ai facut sa zambesc desi sunt in ultimal hal la birou, dupa un chef crancen de ieri, cred ca am dormit 3 ore si acuma stau si incerc sa nu`mi vina sa vars.

12/27/2007
muffin spunea...

>:D< off, fetito, nu e bine sa bei :))

12/27/2007
Anonim spunea...

Ultima data cand am baut asa mai serios, adica saptamana trecuta, eram asa de terminat ca am confundat masina politiei cu una de taxi (pana la urma ambele au turela deasupra, nu?), asa ca am intrat frumos inauntru si am zis la politai adresa. M-au dus acasa, asta dupa ce am trecut pe la sectie...
PS: Politia nu bate! Pe bune!

12/27/2007
Gaelex spunea...

Deci ai incercat un Van Gogh pe ureche, cu succese limitate, adica tabloul cu tine si pioneza nu s-ar vinde cu niste sute de milioane de Euro sau $.
Asa ca mai bine speli, dezinfectezi cu alcool medicinal urechea si eventual ungi cu un pic de Baneocin sa nu faca infectie.
Sper ca esti cu antitetanosul la zi.

12/27/2007
dakota spunea...

that's why we all love you >:D<

12/28/2007