Panarame

10 decembrie 2007

As dori astazi sa scriu in sila, o sila pe care o banuiesc ca poate apartine doar unei fete.
Dupa 30 minute petrecute cu muncitorii (patru la numar), mama fiind plecata sa mai cumpere materiale, inca tremur si parca merele alea imi folosesc stomacul ca sac de box.
Ca de obicei porneste totul cu cateva priviri subtile schimbate intre ei. Din momentul ala eram pe functia "bagamiash pula, incearca sa supravietuiesti".
Apoi intrebari legate de rock, amuzament din ala cretin, apoi "Asculti manele?", apoi "Bei?", apoi "Te droghezi?" [ca deh, aspectul meu]. Apoi, vazand ca li se raspunde sincer, fara fite [desi puteam in orice moment sa fac ce trebuie si sa-i scot in suturi afara, am tot sperat ca au o urma de decenta], incep adevaratele chestiuni. Seria: ai prieten? il iubesti? Te intelegi cu el? Mai esti virgina? Poti sa-mi dai numarul de telefon?Vin si eu la tine acasa sa ne distram?+ privirile gretoase.
Dupe cum era vorba "Ii dai nas lui Ivan, ti se suie pe divan", totul a pornit de fapt cu glumele nitel sau mai mult porcoase si cretine ale maica-mii, care traieste undeva pe un nor pufos si crede ca toti percep o gluma si toti trebuie tratati ca egali.
Ei bine, nu.
Singurul care mi-a placut a fost ala la care strambau vecinele din nas: tiganul. Cum stiam de mult, ala a avut cel mai mult bun simt, nu tu glumite, nu tu hahaieli, la un moment dat chiar m-a privit compatimitor.
In momente ca astea regret ca stau la bloc (deci am martori), ca nu am lantz de blugi (l-a luat mama), si ca sunt fata. Ca daca eram nene (sau halterofila) le umflam ochii, ii taram in strada, unde continuam cu 3 flegme.
Problema mea e maica-mea: de fiecare data cand se renoveaza sau se iveste ocazia sa fim in preajma unor taraturi din alea, ea nuu "Sunt oameni cinstiti". Drept pentru care pana acum am adunat vreo 20 de scene dastea, unde glumitele ei infecte m-au adus pe mine in postura (neplacuta) de curva, de din aia "Hai ma ca pica repede", si scena maxima a fost cand un slinos de 55 ani a dansat cu mine intr-un restaurant pipaindu-ma pe indelete. Si ca de obicei, pentru ca e mama, nu pot sa reactionez in nici un fel sa o "jenez".
Next time maybe i'll get raped.
Scena de anul trecut:
Muff: Mama, nu mai glumi cu ala ca e prost si deja se uita aiurea la mine.
Mama: Ti se pare.
1 ora mai tarziu: Mama, nenea ala m-a intrebat daca ma fut cu el.
Mama (dupa un atac de indignare): Daca arati ca o taratura tu ce crezi ca imagine isi face? Cu ochii aia spoiti care ii ai.

O iubesc, o inteleg ca e utopica therefore limitata, dar cateodata mi-as dori sa dispara legatura de sange, sa-i fut 2 peste bot si sa-i zic "Fa futu-ti mortii matii, taci ca sterg cu tine pe jos".
Si fiindca nu se poate, imi bag pula si din momentul asta eu nu mai intru in casa pana nu pleaca aia. Ori asta ori o sa mai aiba o scena memorabila in care toate bibelourile ei se transforma in sclipici si pulbere fina, si de data asta s-ar putea sa uit ca e mami si sa o carpesc si pe ea nitel.


Oricum, nu asta e problema.
Problema mea e chestiunea asta cu amicitia fata de cei [...]
Muncitorului i se ofera cafea, suc, poate o bere, mancare si o conversatie despre vreme sau politica. Orice alta cordialitate exclusa.
Pentru ca de obicei (nu chiar tot timpul) nenea ala chiar e un retard care stie doar sa bata lemne pe podea, si intelege cu totul altceva.
Fiecare glumita tembela din partea muncitorului ar trebui sa fie taxata astfel: "Iesi in mortii matii din casa mea pana nu iti iei bataie si zic ca ai incercat sa ma violezi". Me wantsy my respect, ca nu degeaba il ofer si nu sunt eu omul care sa tolereze o taratura cu tupeu. Daca chiar as fi curva, probabil tariful meu ar fi atat de ridicat incat si daca ar parcheta drumul pana la Luna nu si-ar permite sa chitzaie pe langa mine. Totul e frumos atata vreme cat lumea isi cunoaste locul. Si sunt 2 categorii fixe: ratati, si oamenii.
The end.

Si intrebarea zilei: Multe femei se simt flatate ca sunt fluierate de muncitori sau cocalari pe strada, le privesc ca pe o confirmare. Cum e posibil sa te crezi frumoasa bazandu-te pe gusturile unuia care ar fi capabil sa-si bage pula si-ntr-o gaura din pamant?
Un om cu putin bun simt nu fluiera, ala care o face e un cacat deghizat in fiinta umana,

In incheiere: Cui nu ii place ce scrie in articolul asta, sau nu e de acord cu ce am zis eu, il poftesc sa suga si sa-si cante ideea in alta parte.

3 comentarii:

Anonim spunea...

maica`ta e ciudata. orice mama normala i`ar zice vreo 2 la perversul batran care te pipaia sau ar fi scos din casa muncitorii perversi, dar maica`ta zici ca`i de pe alta planeta.
cat despre fluierat, iti dau dreptate, e lame. am avut o prietena in faculta care era grasa (100 kile grasa) si a venit intr`o zi tot un ranjet ca a calxonat`o un tirist si i`a factu ceva semne sexuale de pe geam. ea se simtea sexy si dorita. ce dreaq sa mai zici.

12/11/2007
Anonim spunea...

nu e ciudata, nu e vina ei ca de multe ori nu ii zic ca sa nu faca scandal.
singura ei vina e ca e excesiv de prietenoasa si nu poate sa conceapa faptul ca sunt si labari pe lume

12/11/2007
Vladimir spunea...

chiar imi place ce scrii..good job :P,

12/14/2007