pr0n

2 decembrie 2007

O mica lista de ganduri, dupa 3 vizite pe anumite bloguri.

-Cum naiba sa scrii comform regulilor din dictionarul nou? Niciun prost si nicio proasta nu ie prost sau proasta pana nu se ia dupa prosti.
-Cum de 2 cocalari au 20000 vizitatori unici pe zi, in conditiile in care si-au inceput cariera blogaristica intr-o mizerie crunta, aparand pe la orice cacat si lasand un link? Si cum de faptul ca ai blog implica lustruirea curului altora ca tine?
-De ce esti asa destept prin faptul ca nu reusesti sa-ti deplasezi curul sa muncesti normal, si te bazezi pe niste fraieri care dau click pe GoogleAds? De cand se numeste ca prin banii de reclame ti se rasplateste intr-un fel talentul artistic de a da copy-paste?
-De ce faptul ca ai momit cateva sute de cocalari sa intre in jurnalul tau mizerie te face omul calificat sa iti dai cu parerea despre diferentele intre sexe?
-De ce exista pizde imbecile ca Fantasya?

Si ultimele 2, si cele mai importante:
De ce Dumnezeu m-am indurat sa dau click pe un link ca asta, si de ce mi-am mancat 3 minute din viata?
De ce naiba imi pasa?
Raspunsuri:
Pentru ca e interesant sa dai massuri cu ineptii, si cateodata omul care nu da click e atat de stresat incat zice "Hai ma, sa vedem"
Pentru ca au si festival propriu indivizii astia, in care se periaza cu camere web ca premiu. Multumesc divinitatii ca nu au fuste cu pene, macar atat.

PS: Cu fiecare vizitator creste pula sau gaozu' inca un pic.
Have fun kids, use condoms, lube, and pr0n

7 comentarii:

phat spunea...

link ca care?:D

12/02/2007
andreea spunea...

Si io ma intreb aceleasi lucruri. Da' n-am coaie sa scriu despre ele din pacate.

12/02/2007
Ame Libre spunea...

fac parte dintre ele cumva?!

Nu de alta,dar tocmai ce mia mai spus un blogger cu adsense ca eu mna chinui sa fiu comerciala si ca nui place stilu meu de scris. :(
Drept rasp i-am zis sa ma pupe caci el e ala comercial,nu eu. ca eu scriu in principal despre viata mea sau ce vad eu pe str. iar asta nu se vinde bine. el e cel care e la curent cu toate stirile si care ar fi in stare sa o faca pe pupincuristu ptr nijte poze cu gagici de la alti bloggeri de teapa lui:s

Deci, ma numar printre ei?

12/03/2007
Anonim spunea...

bine scris. nu prea inteleg faza cu Fantasya, m`am uitat la ea pe blog la poze, dar e cam uratica si cred ca se crede faina. dar avand in vedere ca pe tine te citesc zilnic si pe ea deloc, u win.
regulile noi sux. nici o, nici un-pana la moarte!
fain articol, ai cojones :)

12/03/2007
muffin spunea...

nene, fara nume, fara numar, fara link.
si gata cu subiectul, e plictisitor :D
maddy, presupun ca nu degeaba sunt strigata "coaie" (off...)

12/03/2007
Nicole spunea...

subscriu la articolul tau. e pur si simplu adevarat.

12/03/2007
Anonim spunea...

nu exista fantasya. mi-a luat cinci minute rapite unei cauze mai bune cum ar fi smulsul etichetei de pe sticla de bere, dar m-am convins ca nu.

12/14/2007