Deci

28 ianuarie 2008

Cuaieeeeeeeeee! Sa va zic!!
(nu stiu ce)

Ca sa raspund tuturor comentariilor pe "Sedinta" lalalala lalala lalalaa:
O venit muma acasa, am belit pwla.
Nice and stylish.
Asteptandu-ma sa afle doar de circa 60jde absente, all hell broke loose. A venit urland ca am absente, ca am cele mai mici note (nu din clasa, din cei 10 copii ai caror parintei venisera la sedinta), ca sunt ZEFLEMITOARE, dezinteresata, sarcastica, aeriana... si motul de pe coliva-ca ma mandresc ca imi corup colegii sa fumeze si sa bea cafea in loc sa stea la ore. Care eu am 17 ani si aia corupta (Andra) are 19.
Beware of the mind twisting, value-warping Muffin.
Apoi totul a degenerat intr-un scandal in care zburau maini rupte din umar, şolduri si bucati de capaţani, si vreo 3 lesbiene [referinta obscura si cretinoida la TATU-30 min]. Scandal pe tema facultatii, pe tema ca [quote]ma fut in ideile tale de om prost educat in Tg Mures la coada vacii[/quote].
Deci da, eram nervoasa.
Apoi o sun pe Andra care imi zice ca Magda a auzit de la maica-sa (sau ceva asemanator) ca mama m-a facut satanista. Drept pentru care am dat intr-un plans isteric, am vomitat [don't make me angry, I throw up] si m-a luat gura pe dinainte.
Fir-ar a dracu' de treaba. Inteleg sa-mi zici boschetara, curva, alcoolica, drogata, rockerita sau ce vrei tu. DAR SATANISTA?

Do I walk around wearing dead kittens and sucking chicken blood?

Si asta fuse cu sedinta.
PS: A doua zi cand m-am dus sa aflu parerea dirigai, a mers asa: :*(
:* -gura dirigai
) -curul meu
Acelasi discurs obosit de "Ai o inteligenta muuuuuuuuuult peste medie, si un condei sclipitor, nu inteleg de ce te plafonezi, de ce esti sarcastica si nu vii la ore".

****
Cum nu mai am o viata in afara scolii [au picat pana si deplasarile la butic, cumpara mama tigari], e clar ca nu mai am ce sa va zic. Decat ca de majorat primesc putini bani :((, si ca din putinul ala intentionez sa ajung o epava (daca nu reusesc sa bag 20 shoturi de kamikaze sunt degeaba).
Si va ofer o melodie in doo versiuni, desi ca videoclip prefer Waits, iar ca voce TheUnholyAlmightyRamones.





****
Ma intreb zilnic daca cineva imi strecoara estrogen in suc, nu inteleg de ce dracu' sunt asa emotiva

3 comentarii:

Anonim spunea...

din cauza de emo style=))

1/28/2008
Gaelex spunea...

>:D<
Muffinutza preferata. Ca e si singura nu are nici o legatura cu faptul ca e preferata.

1/28/2008
autoarbiter spunea...

eterna mea problema cu absentele, notele si parintii. diriga suna la mama, mama venea la scoala, afla de alte 300 de absente, diriga motiva, eu n'aveam bani cateva saptamani... desigur nu am avut niciodata mai mult de 30 de absente nemotivate...

2/01/2008