Labagis intellectus

31 ianuarie 2008


Stii, eu am in lista vreo 400 oameni. Cu fetele nu prea vorbesc, si am mereu la indemana cate 3-4 tipi oarecum inteligenti cu care sa vorbesc. Bai frate, si vorbesc o zi, o saptamana, o luna si incep toti cu apropouri secsuale. Si dup-aia imi dau seama ca sunt prosti, ca urmareau pizda cu presupusa inteligenta.
Si cand ajung asa, mai tai unu' de pe lista de conversari. Faza e ca raman fara nume pe lista :-S


Asta ii ziceam eu Andrei in statie la Rosetti, in timp ce ne holbam la un baiat de vreo 19 ani, dragutel si cu niste gesturi putin retardate.
Andra: E moldovean sigur!
Muff: Sa stii ca are ceva de Moldova in el... Nu stiu, felul cum ţopaie...
2 minute mai tarziu, pustiulica se izbeste in cineva si ne ofera confirmarea ca era intr-adevar moldovean- zice "Pardon".
Gandul zilei: I gots to get me one of those moldavian dudes.

***
Habar n-am ce mortii si ranitii mamii scriu eu aici, ca de cand am luat Fervexurile alea parca vad prin sticla mată.
Si dupa cum ziceam, in afara de gorilele articulate care ma pacalesc pentru o luna ca au ceva pe creier in afara de fofoloanca, mai sunt indivizii aia care nu se lasa nici daca ii lovesti cu cazmaua.
Tolomaci gramada cu aspect de rockeri si 3 trupe ascultate. Imbecili la facultate si 40 cuvinte pe care le folosesc din tot dictionarul, inclusiv "uh" si "îhh". Cretini cu pretentii de alcolisti si drogati, care ies in Suburbia si se pun in cur dupa 3 tussine si-o berica. Labagii care te intreaba daca ai prieten, si dupa ce le raspunzi ca "DA!" te invita la o partida de şah (Să fac rocada-n mama voastră, idioţilor!) sau la un cico. Indivizi care te roaga sa-i ajuti sa isi faca prietena geloasa. Hemoroizi care iti zic "salz" si "cf".
Intr-o lume un pic mai naspa, as merge pe strada cu vreo 50 handicapati humping my leg.
In ultima vreme dau de 3 tipuri de indivizi:
-urati si prosti
-frumusei si prosti de traznesc
-iubitii amicelor.
Ehh...
****
19 zile pana la ziua mea.
Cu Fane si Petri flancandu-ma, doresc sa le dovedesc tuturor nivelul pe care il pot atinge la shoturi.
Chiar daca la un moment dat in mintea mea zapacita e o voce care zice "Vomita sau intri in coma", o voi ignora ca de fiecare data si voi mai da rapid pe gat inca atat. Apoi ma voi târâ la pas prin fainul meu oras, aruncand maxime alcoolizate despre viata si intelectuali.
In final voi ajunge in dulcea mea casa goala, unde ma voi intinde ca ultima animala pe jos, inca incaltata, si voi da un somn. Sau voi boteza toaleta si ma voi duce sa pun niste Cohen sau Waits in Winamp.
Si a doua zi ma voi drege frumos cu chipsuri si Sangria, ranjind isteric la gandul ca mai am inca bani pentru o noua tura.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Sterge dreq oameni lista aia de yahu, si-asa nu-ti tre la nimica.
Roacheri si pancheri ? In ziua de azi ? Fugi ma d-aci :))). Ia intreaba pa unu cine-au fost The Stooges ? Ia intreaba pa unu care-i tara de origine punk-ului (pariu ca o sa zica toti UK) ? Ia intreaba-i cine au fost Velvet Underground, NY Dolls etc ? Nu mai e roacheri de mult prin liceele de la noi.

2/01/2008
muffin spunea...

yahoo is the opium of the masses :))
mi se rupe daca asculta aia ceva sau nu, e doar muzica. doar faceam un bilant cu creaturile de pe net/strada :))

2/01/2008
Anonim spunea...

Lol. Colectie de Pokemoni deci.

2/01/2008
muffin spunea...

probabil

2/01/2008
Paul Dimulescu spunea...

Auzi, "papushe", nu stiu cum crezi `mneatale ca merg lucrurile pe cea lume care are onoarea sa te-nconjoare, dar hai sa-ti spun si eu vreo doua vorbulite. De obiceiu, in momentul in care vorbesti cu cineva o luna de zile (4 saptamani) si abia cand incepe sa bata aluzii cu tenta sexuala iti dai seama ca a umblat numai dupa veverita ta, se cheama ca n-ai pic de perceptie asupra oamenilor. Adica abia dupa o luna iti dai seama ca un el vrea sa-ti ridice fustita? :)) Sa fim seriosi. Barbatii-s predictibili cam de pe la al treilea cuvant pe care-l scot. Nu conteaza ca acel cuvant se nimereste-a fi "aprioric", "metempsihoza" sau face parte din sintagma "hai la un suc".

Inca ceva. Ala care a inceput cu mesajele cu tenta sexuala abia dupa o luna merita o medalie. Sincer. Si un sfat: marita-te cu el. Marfa rara.

2/02/2008
muffin spunea...

paddy, mafaldo care esti

2/02/2008
Anonim spunea...

moldoveni is hot. tat numa det dur ori dnb, mai greu cu graiu.

2/02/2008
Make spunea...

Hemoroizi care iti zic salz :)))))) tare de tot...mi-a placut...scrii misto..sa nu te lasi

2/06/2008