Acum 2 minute

23 februarie 2008


Acum 2 minute, când mă gândeam să încep articolul ăsta, eram foarte glorioasă şi bucuroasă, deşi ziua de azi, ca şi intreaga săptămână a stat sub un nor de căcat cu pulă lining. Am zis *acum 2 minute* , iar asta înseamnă că acum am spume de mărimea celor făcute de săpunul lui Tyler Durden. Totuşi, nu există nici un motiv pentru care nu aş continua ideea.
După cum îi ziceam Anei mai devreme, la probele de creaţie de obicei primeşti o frază pe care tre' s-o continui după priceperea şi măreţia ta lingvstică intelectuală pula. Tot acest blog se presupune că e format din articole pornite de la o frază, apoi debitare artistică pe teme sociale de mare importanţă pentru păsărica lui Corneliu Vadim Bozgor. Fraza care a stat la baza acestui blog dadaist *care, între noi fie vorba, cică o să fie imprimat pe spatele Declaraţiei de independenţă* este, şocant sau nu, o propoziţie: Futu-ţi gura mă-tii de bou.
Acest articol duhovnicesc după care s-au inspirat nenea ăia de prestară reclama la Clearasil se bazează pe una din punchline-urile lui Petri, faimos cunoscute ca "linii de pumn".
După încă o lăbărţare de idei menită să exprime o pulă in limbaj pretenţios, decid să spun replica lui Petri: "O hai fă, ieşi in lumină!"
În această vorbă de duh rezidă in acelaşi timp marile acorduri muzicale ale Chelului Cu Purici *OCS* care se cunosc sub numele de "În lumină" (se găseşte pe youtube videoclipul), precum şi marca literară a lui Gogu Kaizer.

În ce împrejurări putem folosi linia de pumn?

Muff: anticearcan ceva?
Muff: i has zits and pimples, thank you
Petri: cacat eu nu folosesc de-astea
Petri: n-am probleme de genu
Petri:petri scratches her head and laughs histericaly>
Petri: can i like call you zitty?
Muff: taci fa
Muff: ca am 3 bube ca trei stele
Muff: una pe frunte, una intre ochi si una langa spranceana
Petri: O FĂ, IEŞI LA LUMINĂ!


*Scoaterea penisului din chilot in pregătirea instrumentelor necesare ritualului de urinare
*Chemarea nevestei să iasă din bucătărie
*Dorinţa de a o vedea pe handicapata aia cu sindromul Down si probleme in găsirea unui apelativ potrivit circumstanţelor
*Căutarea unei monede de cinci mii in faţa ghişeului Ratb în care se află una bucată pizdă zurlie şi agresivă
*Stoarcerea unui punct negru de pe nas -deşi nerecomandată pentru că se poate inflama zona, in lipsa unei sterilizări prealabile.
*Necesitatea de a coborâ in beci pentru a recolta andive, în condiţiile in care recoltatorul suferă de grave probleme locomotorii sau disfuncţii renale. #

Acestea sunt doar câteva exemple menite să arate in ce situaţii este utilă acea expresie din care răsare luna si gonoreea: O HAI FĂ, IEŞI ÎN/LA LUMINĂ!



#Adică e nenea paralitic d-ăla în scaun cu motor sau nu se poate pişa deci il dor rinichii deci abia se mişcă [nota autoarei handicapate]

0 comentarii: