Aventuri către secţia de agitaţi

13 februarie 2008





De la dispoziţia de *spirit reintors pe pământ după ce a dat salut cu Constantine în sălile lui Hades* s-a trecut cu ajutorul soarelui la *Domnule poliţist, aş dori să vă anunţ că in faţa blocului se află o domnişoară elegantă care urlă Pam param pam pam param pam obsesiv.*.
Totul a inceput in troleibuz, unde de dragul Andrei *care cu ajutorul meu şi reclama la Tequila a ajuns in topul Wordpress ieri* m-am abţinut de la a face o criză de veselie cretinoidă specifică mie.
S-a ajuns acasă, unde Muffin a putut fi observată in habitatul natural de către mama sa cu o ţigară în mâna stângă şi cu o pereche de chiloţi smulşi de pe sârmă in cealaltă urlând "Beţivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan raaaaaaataaaaaaaaaaaaaat, beţivan ratat... Ai venit acasă b'at,
Si dormi imbrăcat in pat
Te-o vazut vecina as'ară
Cum ai greşit usa iară

Si o altă locatară
Te-o vazut vomând sub scară
Iară vrei sa te dezbaţi
Si ceri castraveţi muraţi

Beţivan ratat!"
În acelaşi timp, dansând ca un cretinoid in faţa unui asteroid.
Apoi a facut neînţeleapta alegere să mă trimită la ţigări. Pe drum, cu căştile în urechi răcnind LIAM LIIIIIAM, văd ca muncitorii care adună gunoiul se uită fix la mine si li se mişcă buzele. Scot căştile, aud un "Bună ziua domnişoară frumoasă!". Cu cel mai mare zâmbet posibil le răspund "Bună să vă fie inima!" apoi imi continui drumul spre magazin, unde îi rânjesc tipului care căra lăzile de pâine.
Pe drumul de întors, Muffin răcnea cât o ţineau plămânii ei canceroşi BECAUSE YOU'RE YOUNG SHARP AS A KNIIIIFE, trecând pe lângă o ghenă.


I rest my case, Muffin has gone bazooooooooooka.
PS: Viaţa mi se pare frumoasă coaie azi, şi nu băuş nimic.
Îmi stă frumos părul, mi-a mai crescut, am 1.75 si cinzeşnouă de chile, fac optşpe ani în şase zile, sunt indrăgostita vai morţii mei *nu şi cuplată, eu sunt un futulaş sbulător-fluturaş zburător adică*, mă apuc de făcut cercei, azi m-am îmbrăcat in bleu şi am o sutădouăjdedecibeli la căşti.
Să îmi trăiesc! Ne vedem mâine când o să fiu iar UndeadVaiDeCapuEiDeDepresivăÎncercănată VrăjitoareSatanistăNumeDeCod667ANA665

1 comentarii:

Anonim spunea...

lotta love frm tequila kid
ps:se da pisi pe brazda mai devreme sau mai tarziu

2/13/2008