Mini muff

26 februarie 2008

Va povesteam eu ca intr-o vreme demult apusa, prima mea dragoste era Cosmin Deleanu (baiatul in albastru). Dragoste de generala, sa se inteleaga, dragostea de gradinita a fost baiatul ala negru mancat de cicatrici de acnee si julituri pe fata, Costin- laudat fie-i numele. Ce i-am facut primei mele iubiri? Hmm, i-am spart odata nasul cand jucam "invartita" si i-am turnat o fiola de parfum bulgaresc de trandafiri, ca cica-i face bine. I-am inchinat 10 pagini in jurnal (l-am ars apoi), i-am facut o felicitare cu o lebada, i-am cumparat un ceas. L-am iubit etern pana intr-a 7a, cand imi placea de un mini-metrosexual cu un cur bestial. Rumour has it, inca are cur bestial:D
*Muffin premianta*
Cativa din clasa asta au crescut sa ajunga propriul meu cosmar (am avut nevoie de 2 ani de psiholog sa trec de amintirea lor). Ma mir cum de le mai stiu numele, acum cateva zile aveam probleme in a-mi aminti cum il chema pe colegul din spatele meu. Ghici care sunt?
Aici nu eram eu, era My Dear Old Friend Ana (cu ochelari). In schimb pot sa ma laud cu faptul ca i-am ars un dos de palma peste bot aleia in alb din margine, pe melodia Coco Jumbo. Sau era Macarena? Tata inca rade cand isi aminteste
Trendy hooker. 14 ani.
Excursia de la Busteni, ohoo (14 ani)
Clasa 1. Amintiri placute. Tot le-as da foc adolescentilor care este ei acum, tu-va-n gat :(
Olanesti, 13 ani presupun. Ultima data cand soarele mi-a pupat pielea mai mult de o ora.
14 ani. Eu, Ana, Stefi, si monstrul. I was a fairly pretty hooker, inainte sa treaca taifunul peste mine. As putea numi taifun prima dragoste (care se tot intinde din cate se pare), celulita, oscilatiile de greutate, scurtele perioade de modelling, rockul, berea, tigarile, vopseaua de par, coafeza. Deh, kids grow up nasty. [In "outfitul" asta am intrat prima data in liceu. Zara, Franco Benussi, Meli Melo n shit, inainte sa-mi fut banii in Under sau alte spelunci]
Sfarsitul clasei a 8a, the 3 muschetari.
V-am zis că in copilărie jucam cu Ana 3 ore de şah pe zi, la bunicul ei?
Sau că împărţeam pasiunea pentru Evanescence, Jrr Tolkien şi limba elfă? Am până şi un iepuraş cu un bileţel la gât pe care scrie "Gwend uireb" (Friends Forever)
Sau că Ştefania mi-a dat odată un adidas in ochi? Sau că era să mă mutileze când a călcat in băltoacă şi şi-a murdărit adidaţii Lotto?
Sau că sportul nostru preferat era căzutul in diferite bălţi, mâncatul de pizza la Tip Top, băutul de energizante şi apoi alergatul prin ploaie? Sau că, de bunăvoie şi nesilită de nimeni mi-am băgat părul in baltă? Că un coleg de clasă a fost călcat in picioare de alţii literalmente, şi că Ştefi i-a dat un şut in gură lui Cojoc*karatistă nene* ?
Sau că i+am distrus unei profe oglinda retrovizoare cu mingea de baschet, iar săptămâna următoare i-am zgâriat maşina cărând un gard?
Eh nu, that shit's private. Petri stieee :D

4 comentarii:

phat spunea...

la olanesti se facea plaja pe vremea aia? :-?

2/26/2008
Anonim spunea...

HAHAHA OH WOW

SUKARIME DE PRINTZESA!

2/26/2008
muffin spunea...

da, acolo langa rau.
şucară rău ^_^

2/26/2008
Anonim spunea...

Cuuuuute foc pozele de cand erai tu mica

2/26/2008