Muffin in Tara Minunilor

6 februarie 2008

Cutreierand coclaurile arate cu cacat ale internetului in limba romana (weil ich keinen Deutsch oder English spreche*), mandra noastra nationalista se impiedica de un rahatel rezonabil de mare pe hi5. Rahatelul avea o galerie destul de impresionanta cu pozele unui mare Capitan care de mult sta la 2 metri sub stratul de rosii sau ciuperci. De la galerie am sarit la doo saituri interesante.
Si sa-i dam noi drumul cu povestea noastra:

Intr-o zi luminata de luna unui poponar lipita pe geamul vizavi, un tanar copil care nu avea bani de sticksuri si asculta zilnic lamentarile mamei lui curve, care n-a stiut sa-si faca o afacere dupa Revolutie, intra pe internet. Cauta prieteni saracul.
Si se stie ca ai nevoie de haine frumoase ca sa ai prieteni. Si cauta si cauta si cauta. Dar totul era scump, intr-o moneda straina care se numea RON. Pana la urma ochii lui frumosi in care scanteia clasa muncitoare s-au oprit pe un asa-numit "sait" unde hainele aveau un pret mai mic: 25 RON. Si a vazut el ca tricoul avea un dizain frumos, si il comanda.

Dar el stia ca ai nevoie si de accesorii frumoase ca sa ai succes la fete. Si cum baietii aia care stau toata ziua la strand sa se bronzeze (pentru ca in lume nu exista alta culoare de piele in afara de alb) au lănţişoare de aur, adidasi chinezesti de sarit gardurile cand se duc la imprumutat aparate electronice din casele oamenilor, bratari si cercel in ureche.
Gandindu-se ca ar fi mai interesant, se decide sa isi cumpere o insigna.

Apoi stia ca are nevoie de accesorii si mai fine pentru a cuceri o fata: cand ii dai numarul tau, trebuie sa i-l dai cu stil.


Dupa toate acestea, se gandi ca e cazul sa stie si ceva muzica, s-o valseze pe noua fetita in ritmuri elegante si rafinate.

Citind respectivul manifest, isi zise in sine ca acum DA, E BARBAT!
Cu mandria patrioata in suflet si penisul in mana, continua spre a se bucura la recitirea textului de pe ecran in ritmuri de muzica RAC (rock against cock).


*Adica nu vorbesc engleza si germana, in cacat. Mi-a luat 5 minute sa gasesc pe cineva sa scrie aia.
*Acesta este un pamflet, adica nu ar trebui luat nici el in serios, nici penisul in mana spre a se bucura de aceasta naratiune si de simtamintele adanci care curg din ea.

4 comentarii:

phat spunea...

*sprechen :P
data viitoare cand ai nevoie de germana spune-mi mie:)

2/06/2008
Anonim spunea...

weil ich keinen deutsch oder english sprache. data viitoare apeleaza la un dictionar, nu la "priceputi"

2/07/2008
Anonim spunea...

de ce pamflet? it seems a real story to me 8-| >:)

2/07/2008
muffin spunea...

anonim, s-a inteles ideea, n-am eu rabdare sa stau sa traduc ca lumea.
siemprecontrariato, tis a true story wiff no names involved :))

2/07/2008