Drosofilă scatofilă

27 martie 2008


Sunt o drosofilă scatofilă pentru că mă dc la protestul ăla anti-nato.
Adică vorba vine -mă duc, o să stau intr-o cafenea şi o să urmăresc alături de Petri the all-singing, all-dancing crap of this world.
Durerea mea majoră legată de acest protest care urmăreşte libertatea şi îmbunătăţirea vieţii sociale a tuturor participanţilor, este că taxiurile nu circulă pe linia lui 91, adicătelea va trebui să-mi fut adidaşii mergând până la Cafepedia pe jos.
Partea bună? Dacă am noroc voi cunoaşte un protestatar cu pierceuri şi sexi. Care este şi bogat, pentru că în România nu există aşa ceva şi probabil va fi iar un bozgor cu cur mişto care are bani de futut pe o excursie inutilă, deci e bogat, foarte bogat, şi dacă e urât îl pocnesc cu barda şi-i fur adidaşii, că tot mi se futură ai mei. Poate şi cureaua cu piramide, nu protestez nici la o geantă, eşarfă se-nţelege.
Având în vedere că sunt aşteptaţi pancări, rocări, urbani, nazişti, feminişti,naţionalişti, anarhişti, va fi un protest fain.
Oare să-mi iau tricou cu Ramones dacă e vrun panchist drăguţ?Dar dacă să zicem că e un nazist cu cur bombat?Şi dacă agăţ un vegetarian...trebuie să nu pun lapte în cafea? Se înţelege că este o situatie catch 22.
În fine, nu e cine ştie ce problemă dacă nu găsesc vreun bombon, oricum o să am show de zile mari. Our Generation has had no Great war, no Great Depression. Our war is spiritual. Our depression is our lives, este o poveste care se aplică tuturor nebunilor care vor veni cu pancarte făcute în paint, cu vopsea Montana,cu pate de ficat, cu sandvişuri, cu biscuiţi digestivi, cuPepsi căCola e corporaţie,cu tofu, cu romparkin sau cu Zelea-Codreanu imprimat pe dunga de la tanga, cu cuţite, cu lunceaguri, cu căcat la pachet sau sticle incendiare....sper. Dar dacă totuşi nu se întâmplă nimic, atunci vă bag în pizda mamei voastre de 2-3 semi-nazişti care veţi ateriza pe aici căutând sânge şi căcat...pardon...onoare, şi pe cei câţiva fani Exploited care veţi aseleniza în căutarea unei poveşti pe care o veţi putea dezbate la o labă comunală pe Antifadotro. (trafic).Pentru că voi, mici mufanezi, trebuie să înţelegeţi că statul în Cafepedia pentru câteva ore mă va costa circa 50 ron, adică maxim, dacă nu voi trage de o cafea de 10ron şi un pallmall de 5. Dacă totuşi voi face rost de ăia 50, să fiţi siguri că o să am botul în shaorma cât voi ne veţi salva, cum o faceţi de la John Lennon încoace. De amorul artei poate voi face şi câteva poze, pe care le voi posta aici, pretinzând că am stat în primele linii la protest, şi am urlat moarte ungurilor, moarte lui Chomsky, moarte săpunului, moarte bărbaţilor, moarte lesbienelor, moarte Jandarmeriei, moarte Stelei, moarte Becalli, moarte Stalin *that hooker is alive, i'm telling you*, moarte panchiştilor, moarte coloanei oficiale, viaţă Roşiei Montane, viaţă Vămii Vechi (că n-am bani de Mamaia şi acolo nu ascult Motorhead de dimineaţă), moarte lui Zidane, viaţă veşnică lui Lazăr, sus comunismu, jos nazismu până se fute liftu.

I hope this will be good, că voi rata CSI, Divizia, Law and Order, Amy, Inspectorul Morse, Crimele din Midsommer, şi toate celelalte filme poliţiste care mă ţin cu adrenalina-n shaormă.
Cu acest articol sper că am răspuns celor doi oameni care m-au intrebat dacă mă înfiinţez acolo, cunoscându-mă de când eram proastă şi credeam că protestul e bun, neştiind că de obicei protestatarii sunt mai urâţi de fel, şi spre deosebire de mine, au mai puţin de pierdut.

7 comentarii:

Onishka spunea...

Pentru moarte lui Chomsky, o sa te iubeasca toti studentii de la filologie Engleza[myself included].

Acum stiu sigur ca e plina Cafepedia in ziua aia...aveam si eu plan sa ma duc sa urmaresc protestul. O sa-ti vina toti stoacarii sa te vada. Mersi ca mi-ai umplut cafeneaua, nemernico! Eu unde ma mai duc? UNDE?

3/27/2008
Per spunea...

Da' ce are Chomsky ?

3/27/2008
Onishka spunea...

E tatal lui Dumnezeu pentru lingvistii englezi, implicit trebuie studiat si materia e grea.

3/28/2008
muffin spunea...

coaie io n-am nimic cu nimeni in afara de aia care se inghesuie in troleu, care imi varsa cafeaua, imi fumeaza tigarile (Nu Petri), care etc etc. Politic social etc sunt 0, miserupe, ador doar circul.
Onishka, macar tu ai stat cu filosofia in mana ani de zile, sa ma vezi pe mine ce expresie de *om de geniu meets Bulă* am când mă mai apucă dorinţa să mă autocultiv.

3/28/2008
muffin spunea...

ps:daca stalkerii mei au tigari si sunt interesanti, sa vina mama, sa vina. Sunt o creatura foarte prietenoasa, sometimes i hump people's legs

3/28/2008
Onishka spunea...

Apolitica sunt, proasta nu, adica stiu cu ce se mananca lucrurile, dar nu ma implic.
Iar pe Chomsky il urasc din motive pur scolaricesti[lingvistu' pulii- trebuia sa inventeze el porcarii de reguli de gramatica generativa].
Cu filosofia am stat in bot c-am vrut si ca mi-a placut, cu filologia in schimb nu.
Si -cum parazitez pe blogul tau pentru ca iar n-am subiecte- eu o sa ma duc dis-de-dimineata in Cafepedia sa prind loc. Vreau sa vaz...vreau sa vaz

3/28/2008
Anonim spunea...

http://badabum-plaza.myminicity.com/

4/01/2008