TBC News

26 martie 2008

Azi vorbeam cu o colegă despre cererile de alocaţie. Amândouă considerăm că aceste cereri sunt inutile, eu plusez cu ideea că e o nouă metodă de embezzlement, adică de furat cu neruşinare coli din topul A4 al şcolii şi tuş de imprimantă. De fapt sunt ferm convinsă că după completarea cererilor, muista aia care n-a mai văzut pulă de când se babardeau oamenii peşterii, respectiv secretara, le va fura şi le va spăla cu niţel Ciff, le va usca la duhoarea şosetelor ei şi le va pune la loc în faimosul top A4. De ce sunt inutile? Pentru că nici un om în toate minţile nu va refuza 30RON, oricâţi bani ar avea în buzunar. În fapt şi în stâng-drept-joc de glezne, până şi poponarul ăla cu BMW se repezea disperat la poştă in datele de 8 ale lunii, iar unii au de încasat 96 RON, bani cu care se pot cumpăra doo grame de cimbru, 15 şurubelniţe în bodegi, sau 16 pachete de ţigări bune. Sau un pill made în Ferentari din distilat de coca-cola şi spermă de ţigan, pardon jidan, îmi cer scuze, bozgor retardat, din nou am greşit-cioară, care îţi garantează o noapte de zbânţuială in Martin. Dar cum am putea gândi noi toţi profanii care încă subtilizează din când în când câte 10 RON din portofelul părinţilor *kids have needs*, de la a te bucura pentru 32 roni până la a da în judecată statul român pentru neplata alocaţiei, e cale lungă. Mai ales dacă eşti fiul Monicăi Tatoiu, prea-fericitul rebel de 12 ani şi penisul pe FHM Victor Alexandru. După cum relatează hârtia igienică Click, băiatul de clasa a 7a l-a luat la pumni pe un elev mai mic din cauza unei dispute pentru o pizdă *probabil pizda are 7 ani şi se fute bine*, aruncă cu baloane pline cu apă în capul trecătorilor, şi când se ceartă cu ai lui fuge în subsol. Mama sa pretinde că fiul fuge în subsol sub formă de protest, dar noi cu toţii ştim că freacă ariciul. Revenind la problemă *am incheiat scurta paranteză destinată caracterizării personajului*, băiatul a fost înscris la Şcoala Americană, unde taxa este de 30 mii de parai. Totuşi, mă-sa a dat in judecată Ministerul fiindcă micului agarici i-a fost retrasă alocaţia, pe atunci în valoare de 25roni. Ce vă ziceam eu coaie? Că nimeni nu refuză alocaţia????Să nu cumva să mă ascultaţi pe mine, preamărita fomistă care citeşte-n ceai şi-n Săniuţa!
*****
Următoarea ştire: Femeile dezbrăcate din ziarul Click sunt atât de hâde că mă dor coaiele conotative de-mi vine să plâng, iar dacă aş avea coaie şi penis denotativ nu le-aş da muie nici telegrafic. Adică nici dacă aş avea pula de 3 chilometri şi aş putea să fug până în Pantelimon, să trimit şarpele cu ochi maro să le dea o muie pe orbeşte, nu le-aş da-o. Eh, poate am eu standarde ciudate, dar n-aş vrea, bărbat fiind, să-mi rânjească o Sfânta Vineri dintre floci.

******
Următoarea ştire: Mihai Trăistariu este fugărit de o fată de 17 ani. Adică il sună noaptea pe telefon, i-a spart contul de hi5, unde i-a băgat poze fotoşopate cu capul lui pe corpul lui Hulk Hogan în chilotsi. Ne pasă? Ete puţa.
Să vă zic eu cum e cu hi5ul ăsta.
De dragul acţiunii îl vom numi pe coiosul episodului Bănel. Bănel e elev in clasa a dooşpea, fute de 3 ani de zile o fată de 1.77 şi 47 kile *mă jur pe mij că aşa e*. Oricât fricţiune plăcută se petrece când o babardeşte pe prietenă, se pare că e îndrăgostit de Rosalinda, o altă fată la care nu fuţi doar calciu şi tendoane.
Prietena lui, Rozeta, a aflat această chestie, aşa că a inceput s-o agreseze pe Rosalinda pe hi5, cu ameninţări, crize, şi "He's my baby, you can't take him away from me, ne iubim mult". Rosalinda fată fină, neştiind ce să facă, a printat meilurile şi i le-a arătat lui Bănel. Bănel, încântat de perspectiva unei bătăi intre cele 2 pizde şi moartea lor iminentă *putea trece la a le fute scheletele după 2 luni, alea sunt genul lui*, a zis că nu crede nimic.
Zilele au trecut, Rozeta a inceput să trimită 7 mailuri pe zi, in speranţa că se va ivi tehnologia care va permite să trimiţi căcat prin net. Rosalinda le tot printa.
Săptămânile au trecut, Rozeta şi-a pus în cap să îi falimenteze Rosalindei imprimanta, aşa că în ziua de azi ea deschide probabil al 16lea cont de hi5 pe care îl şterge după ce îşi trimite blestemele.
Rosalinda, dacă ar fi fată rea, i-ar găsi IPul, dar cum nici ea nici eu nu ştim ce se face cu el, probabil că i l-ar înfige in mijaretă, la indicaţiile mele precise.
Noh, asta e poveste cu hărţuire pe hi5, şi este cu atât mai cruntă cu cât personajele sunt reale, se află in aria mea de acţiune, şi primesc updates în fiecare dimineaţă.
Io mă simt fain, credeam că numai pizdele grase au probleme cu capul, acum se pare că alea slabe sunt posedate.

O hai, kthxbye.

PS: Uite mă ce articole interesante scriu, mânca-m-ar şomerismul....

8 comentarii:

Anonim spunea...

da-mi voie sa te contrazis, la noi in clasa e un coleg care a refuzat sa primeasca alocatie. a trebuit sa faca o declaratie cum ca renunta la alocatie. si nu e cine-stie ce bogat.

3/26/2008
Per spunea...

te plictisesti tare, nu ? :))

3/27/2008
Anonim spunea...

wow! genial si de-a rasu'-plansu'...te bag in blogroll ca esti prea tare.

3/27/2008
Anonim spunea...

MoaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaMoaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahhahahahahahaMoaahahahahhahaahaaaaaaahahaahahaaaaahahahahaaahahac!hac!hahahac!hac!hahhac!hac!hahah

3/27/2008
Anonim spunea...

(asta pentru ca "lol" mi se parea prozaic)

3/27/2008
Anonim spunea...

Pentru Rozeta...sau Rozalinda...ca m-am pierdut in nume poetice...
When there's a will, there's a way - http://www.sendashit.com/ ;)

3/27/2008
Anonim spunea...

"Hi5 is teh devil"

3/27/2008
Paul Bogdan spunea...

ai un limbaj ermm, *cough* foarte plastic, ca sa zic asa

4/06/2008