Lol, fag

2 aprilie 2008


(Gottfried Helnwein)

Oare dacă mă duc la Cucuieţii din deal şi-i fut 2 seceri cuiva după ceafă, se va face un blog cu pozele mele de hi5?Nu de alta, n-am decat fro 3000 views.
Interesant că autorul este anonim, scopul blogului este să denunţe marea nedreptate* strigătoare la cer făcută copilei de 12 ani, şi totuşi specifică in profil că:
: Zodia: Scorpion
Domeniul de activitate: Lege
Ocupaţia: Punisher
Locaţie: Bucuresti : România

Despre mine

nonprofit worker
Domenii de interes

Sociologie
Psihologie
Drept

Filme favorite

Ultimul samurai

Cărţi favorite

Crima si pedeapsa


Îl înţeleg pe om, doar toată lumea adoră tricourile cu Punisher, că şi Cheloo de la Paraziţii are tricou cu el.
O hai, je suis ultimul samurai.

*o mare nedreptate atât de unică de se întâmplă odata la 2 minute in şcolile generale din România, şi cu atât mai mare cu cât există altele de 10 ori mai mari, dacă se-nţelege ce zice eu.

Şi o altă treabă, de când pana mea justiţiarii o ard pe blogspot? Nu vă ajunge, mânca-v-aş, Netlog şi Hi5?

7 comentarii:

Onishka spunea...

Frate, filmuletul ala ma scarbeste...

4/02/2008
darcu spunea...

Nu ma uit la teve, nu citesc ziare, nu citesc stiri pe net, incerc sa raman cat mai ignorant posibil si cumva tot ajung cacaturile la mine. Ok ... lucruri de rahat se intampla in scoli. Se intampla chiar si cand nu ajung pe youtube (ca sa vezi). Si, da, cacaturi de genu ma dezgusta ... si atat ... pentru ce pula mea sa imi stric ziua/ora/minutu cand stiu ca nu pot/nu vrea/nu o sa fac nimic.
Totusi cineva trebuie sa faca ceva. Atitudinea tipica romaneasca (si nu numai) ... cineva da' nu eu.
Dar stai !! ... de data asta voi face ceva ... voi lua atitudine ... stiu !!! ... fac un blog si pun pozele de pe hi5 a distrusilor ... daaa ... asta sigur o sa rezolve problema ... sau macar o sa imi faca un numar de invidiat de vizitatori

4/03/2008
hybrid4u spunea...

bah frate daca atata ii duce capu, atata fac. intr-adevar asa sunt unii mucosi de azi, cu bataia, paru, foarfeca, motocultorul, bormasina lu varu si tiganii din cartier fac dreptate.
da THE GREAT BIG PUNISHER la ce kkt le mai jigneste? mai merita? si din nou, saraca fata de 12 ani e iar vazuta de toata lumea cum e umilita. eu zic sa mai scriem si noi despre asta. as a matter of fact, hai sa scriem toti. si dupa punem poze pe hi5.

4/03/2008
Anonim spunea...

(taman ce-ascultam parazitii, deci se va inmulti numaru de obscenitati in acest comment... nplm !)
S'moara cici sodomizata in padure pe ploaie ! Ba daca tot voia asta nplm sa faca ceva, sa ia dreq coasa si sa plece la secerat cocalari. Sa taie o mana, un picior, o scula, ce kkt, macar sa stie o treaba.

4/03/2008
Anonim spunea...

I CAN HAS LOLIRAPE?

4/03/2008
Anonim spunea...

meh muffin ce sa zic. n`am stiu de blogul ala sau de stirea aia pana sa intru la tine dar e naspa rau ce se intampla acuma. chiar daca par ca o bunica, dar "pe vremea cand eram eu copil" nu se intamplau asa lucruri.
gandind la rece, tipele alea 2 si baiatul ar trebui omorati. e clar ca daca au dat in bara asa de devreme in viata si atat de grav si revoltator nu mai are rost sa aiba nici o sansa, oricum n`o sa iasa nimic din ei. maxim el borfas si ele ceva gospodine cu 4 copii abuzate de un sot alcoolic. morti din start.

4/09/2008
Anonim spunea...

singura pedeapsa pe care le-as aplica-o ar fi sa le dau haine de cersetor, jerpelite si foarte murdare, le-as smulge cerceii aia din mutricica aia a lor de printzesele (asta asa doar d fun ca sa ramana cu semne si sa moara de ura toata viatza), le-as face cat de urate posibil si le-as trimite la scoala si in societate asa fo 6 luni...si fara un gram d ban in buzunar...cred ca le-ar trece gandurile violente sau le-as fierbe si le-as face sapun...asta e soarta pe care o consider eu dreapta ptr toti chinejii si totzi tziganii, dar ptr ele as face o exceptie.

4/10/2008