Bre

10 mai 2008

Nu stiu dacă mă credeţi, dar iar am dispoziţia aia de ucis animale cu brutalitate. Hominizi de fel, dar tot animale. Nu m-a supărat nimeni, mă stresez eu treptat. Tanti Urania zice că oamenii urăsc vărsătorii în perioada asta, dar şi eu urăsc oamenii, cu precădere pe mine.
Debutez cu remarca inteligentă *Să mă cac în atestatul la engleză*. De 3 sau 4 ori am renunţat să-l fac, de vreme ce-mi dau Cambridge e inutil, m-ar ajuta doar dacă aş vrea să fiu educatoare şi să molestez copii.
Mă enervează cerceii ăştia nenorociţi, faptul că iar n-am bani nici să mor pe stradă etc.
Ambiţia mea idioată a zis că face întâi un atestat despre subculturi muzicale din Uk, dar mi s-a acrit de punk, oi! şi toate cele, şi mai ales de tehno. Apoi am zis că fac despre orientările nihiliste ale unor romane post-moderniste. Şi în ăsta mi-am băgat pula, că sună prea fiţos şi n-am nici timp sau chef. Deşi 90 lasută din colegii mei au dat copy paste noojnouă la sută, io ziceam că-l fac sută la sută din şanţurile gândirii mele de lux. Am renunţat şi la asta, acum cam 80% din atestat e copy paste, deşi la fraze am mai modificat, şi am pus şi eu opinii de la mine, de care nu duc lipsă. Tema nouă e *Cărţi cult*, dintre care am ales Omul zar, Fight Club în Fire (da mă!), De veghe în lanul de secară stăteam să fut copii, Portocala mecanică diuretică, Abatorul-cinci de vaci penale, Lolita sau dă-i muie şcolăriţei ăleia ariviste, Minunata lume nouă plină de McDonaldsuri, Trainspotting+3 tales of chemical romance sau bagă-te sub tren, Junky sau devalizează farmacia de praf de pizdă, şi 1984 sau Ceauşescu nu e mort.
Sunt conştientă că nu sunt cine ştie ce cărţi, dar presupun că sunt suficiente să ude profa în chiloţi şi să dea muie celorlalte atestate *Cu exceptia celui al lui Petri, că scrie despre Vivienne Westwood, al lui Conchu că are Marilyn Monroe, şi al lui Gigi care a făcut istoria hiphopului*. Singura problemă e că le-am tot citit, şi m-am plictisit de ele. Şi alta ar fi că tre să şi prezint ORAL, iar cercelul meu frumos din limbă mă face să mă înec şi să mă bâlbâi. De unde se vede clar că piercingurile nu ajută la oral, asta pentru toţi penalii care mă intreabă sau îmi propun de 2 ani încoace.


***
Ştiţi cât mă costă subiectele de bac să le printez? Ei bine, hai să zicem o mie de lei pagina, deşi e 1 ron unde scot eu. 3 pagini pe subiect X 100 subiecte la romană, 3 pagini pe subiect X 100 la engleză, 2 pagini pe subiect X 30 la sociologie, 1 pagină pe subiect X 30 la franceză, 3 pagini pe subiect X 100 la geografie + 35 pagini atestatul. Reiese....stai că încă calculez....hmm...uhm...deci....825 pagini....cred.... ori 1000 lei vechi.... 825000 lei vechi....sau dacă calculez la 10 mii pagina unde scot... 8 milioane doua sute cinci zeci de mii lei.
Deci eu am 56 mii în monede de o mie de lei. Cu restu ce rămâne să le garnisesc coliva, că au blocat pdfurile alea idioate şi tre să le printez aşa căcălău.

****
Mă duc să scriu, ce căcat....

11 comentarii:

Cezarito spunea...

ti s-a acrit de oi, punk si toate cele, pentru ca nu le traiesti, ci doar ti le povesteste cineva, care, in general nu le traieste nici ala, ci la randul lui ii sunt povestite :)) asa ca repejor apuca-te sa traiesti punk, apoi sa ti se acreasca de trairea ta, si dupa un ceva timp sa poti sa le zici la niste pustani crestati "ba, ma lasati, am fost si eu, ba, punkista!?"

5/10/2008
muffin spunea...

Nu sarumana imparate, eu vreau scoala casa si masa, nu freza ciudata si romparkine :D
cand imi dati si mie un abtibild d-ala?

5/10/2008
Cezarito spunea...

cand mai iesim cu fiara, poate lasi si tu temele si cobori o leaca in fata blocului sa te bucuri de abtibilduri ;) te bipuim cu vreo 20 min inainte, tu sa o doza de bere la rece, ca sa ne potolim si setea pana la mama dreacului unde stai tu :P

5/10/2008
RudeGirl spunea...

*o* doza, ba, *una*?

5/10/2008
Anonim spunea...

bine bre, iesim cu cainii impreuna? joi primesc in grija doi bichoni =))
numa ca daca mensi ii musca, o bag in chifla si pun muştar :-W

5/11/2008
Onishka spunea...

de ce dracu ai printa porcariile alea care iti trebuiesc[sau iti trebuie] o singura data?
Eu n-am lucrat nici o varianta si am urmatoarele de precizat:

am luat bacul cu media peste 8.50 fara sa dau [spaga] la sport? da
am intrat la o facultate de stat? da
am intrat la fara taxa? nu

Strike that last one off the record.



Iar cat despre atestat, eu trebuia sa le demonstrez comunistilor din Prazville ca e perfect natural si normal ca 2barbati sa se futa in cur....si-am luat 10 la atestat...



singura concluzie pe care pot sa o trag cu creierul meu prajit de mai bine de o saptamana e ca... plm, merge

5/11/2008
phat spunea...

bai.. long live cartea rosie de comentarii ..:)
aia e tot ce a contat..nici eu n-am printat nimic, asta si pentru ca pe vremea aia nu existau variante date dinainte.
eu am cumparat 2 carti la romana si una la mate..si a iesit de un 9.4
intr-adevar..am dat u know what la sport:))

5/11/2008
autoarbiter spunea...

hmpf. cum adica nu's cine stie ce cartile? pai te iau la bataie! :))

5/11/2008
Anonim spunea...

sunt super tari cartile! :D

5/11/2008
Anonim spunea...

8 milioane, maruntis...,think of the trees!!
acuma serios, nush la BAC ce am facut eu, nu era asa nebunie cu sibiect in 2000 cand am dat eu BAC`ul parca, dar cred ca am primit de la profa de meditatii de matematica o carte sau foi cu subiecte. la romana n`am avut nevoie de meditatii, i was that good.
in rest bafta la greu muffin. la mine a fost anul caragiale asa ca m`am axat pe aia la subiectul de romana si ghici, aia a picat, caracterizarea personajelor din piesa 'o scrisoare pierduta'...wow act surprised. scuze de postul interminabil. smirnoff ice+absolue rulz.

5/11/2008
Cezarito spunea...

Mensi e o blandete de cutu :P nu musca, nu face rautati, decat cand ii zicem sa faca asa! :P iesim, cum sa nu!

5/11/2008