Cetăţeanul turmentat

15 mai 2008

Eu mă duc la vot cu fruntea sus. Cu mândria-n cur, cu pasiunea-n suflet şi cu demnitatea pe talpa adidasului. Şi ştiu pe cine votez: la sectorul 6 fac Antante sau Eenie meenie meiny mo, iar la primărie Sorin Oprescu. Cine ştie cunoaşte, aşa că implor pe toată lumea să voteze Oprescu: să câştige alegerile e singurul mod în care se opreşte dracului din candidat, or altfel dă foc Bucureştiului şi se sinucide. Sau ia boletinele de vot, ne află adresa ălora de nu l-am votat, intră pe balcon noaptea la noi în casă şi ne fute o sutură mică în gât/ne face traheotomie cu pixurile moka ale celorlalţi candidaţi.
Oricum, sunt mai multe şanse să mă violez în grup în ziua alegerilor decât să ajung şi la vot, deşi ocazia de a arăta că am peste 18 ani apare odată la 4 ani sau la o vizită pe Motoare.
Acu fro 4 zile am făcut 30 ron scriind plicuri pentru nuş ce asociaţie în frunte cu un june holtei de 50 ani şi 501 kile, care vor primăria sectorului. Bănuiesc că de data asta vor face trotuarul nu bordurile. Din toate felicitările pe care le-am aşezat în plicuri, din toate insignele cu partid la care m-am holbat, l-am reţinut pe candidatul care stătea alături de mine mâncând o felie de şuncă cu ceapă şi povestind de 10 minute cum era să se cace/s-a căcat pe el în taxi in drum spre locul unde mă aflam şi eu umilă-timp în care asistenta lui îi scria discursul, încerca să îl oprească din descris diareea şi pocnea câte o glumiţă atât de hilară că-ţi venea să-ţi dai in coaie numa s-o opreşti.
Aşa cum băieţii nu pot concepe că fetelor li se dilată muşchiu' anal ca să iasă mâncarea de ieri în fiecare dimineaţă după cafea, aşa cum fetele sunt sigure că pretenul lor n-are un prosopel special de curăţat urmele după ce face laba aproximativ zilnic, aşa eram şi eu sigură că un viitor primar nu se cacă, sau cel puţin nu se cacă pe el sau intenţionează să facă asta în taxi, şi most certainly nu povesteşte asta unui public care mă include şi pe mine, asezonând cufureala cu câteva ocheade în sfânta mea direcţie şi 2-3 replici gen "Lasă că nu e aşa mică, ştie şi ea cum e."
Sunt de acord că dacă nu te duci la vot e naşpa; că dacă te duci e aproximativ inutil dar totuşi îţi faci datoria şi te simţi uşor mai important cu gândul că salvezi ţara. Fiind o creatură nedemnă, am tot comportamentul şobolanului pe o navă care se scufundă: îmi bag ce n-am şi plec, sau plec păstrând o distanţă mică şi savurând spectacolul. Cum era aia?The world is mine? Da, cam aşa ceva, therefore me does not need vote.
Şi o ultimă afirmaţie spirituală: Posterele electorale se-mpart în două categorii- alea cu candidatul care îţi arată thumbs up, şi alea cu candidatul care te arată cu degetul, are o expresie constipată şi dedesubt scrie ceva de duh ca "Alături de tine"/"Ne-am săturat cât ne-au furat.". Îmi place să numesc a doua categorie "Big molester brother is watching you. I have my eye on you, my big one eyed snake, mister Winston!"

6 comentarii:

Per spunea...

Nu, femeile nu se caca. E dovedit.

5/16/2008
Onishka spunea...

da, femeile bulimice nu se casa. E dovedit.


Anyway, tu ai vazut posterul nu-mai-stiu carui canditat cu gura lipita?
Ala ma face sa borasc ce am mancat si acum 3ani.

5/16/2008
Anonim spunea...

"Hello kid. My name is Phil. Phil Mycock"

5/16/2008
Violet spunea...

@onishka: eu l-am vazut =))

5/17/2008
Onishka spunea...

avand in vedere tentativele esuate de a te face sa raspunzi pe mensajar si avand confirmat faptul ca nu raspunzi la mesaje, voi incerca aici.
ce faci marti seara? :D

5/18/2008
Sorana Danescu spunea...

Mrrrr, tocmai am venit de la vot :))
Oprescu, dooh :)

6/01/2008