Cu patura pe cap

12 mai 2008

Ai crede că dacă n-ai aşteptări, nu poţi fi dezamăgit. Sau ăsta era pateul ăla clasic.
Wrong.
Wrong.
Wroooong :)

and i know
that it's true
all the fire
has burned thru
well you know i've played
so hard
and the light
grows so dim
and my time's getting slim
all the words
just don't mean much
and i know i'm saying
goodbye
so i part
and i'm oh so cold
and i hope to release
my heart
better leave
while my song still calls
it's the truth
that i'm going
down
to die


Tehnici de evitare: sufocă-ţi prietenul şi amicii cu afecţiune, ghemuieşte-te în pat imediat ce ajungi acasă, evită cunoştinţele, trage pătura pe cap, bagă căştile în urechi. Citeşte mult. Învaţă. Uită-te la filme cică bune. Ieşi iarna la ciocolată caldă. Cumpără flori. Fă cadouri. Îmbrăţişează oameni. Pune-te la punct cu cultura. Take your time. Ignoră. Uită. Pe tehnica lui Mesia, iartă în morţii ei de treabă şi gândeşte-te la restul lucrurilor bune pe care le ai. Hug again. Îndrăgosteşte-te de orice. Joacă-te cu câini. Joacă-te Mario.

Şi parcă merg o vreme, în timp ce lumea trecea pe lângă mine. Şi mă izbeşte frontal o asemenea chestie care nu încape la răutate, orgoliu, dar e rea oricum. Atât de rea că ajung să bocesc de nebună pe la şcoală, ca ultimul emo mizerabil sau acneic puber. Că trebuie să-mi ţin gura şi să ascult cum ce mi-e mai drag ajunge subiect sarcastic pe lista unui om pe care îl admiram. Că deh, asta e. Şi uite frate, cum eu, nu tocmai bastionul sincerităţii, modestiei şi altor calităţi, până şi eu ajung să-mi reprim voma care se agită la ieşirea din stomac din cauza nervilor.
Gând penal: Există oameni atât de oribili că mi se face frig numai stând pe lângă ei.


Lamentare penibilă şi neadecvată Internetului over. Oricum, mai bine se varsă mizeria aici decât pe la oameni nevinovaţi.
Iar acum mă voi întoarce la nenorocitul meu de atestat despre cărţi, pentru că mama m-a crescut cu Răpirea din Serai, iar alţii sunt mai inteligenţi datorită finanţelor, reputaţiei sau meseriei părinţilor. Că atunci când n-ai ceva mai bun de spus, te legi neapărat de persoane nevinovate, absente, fir-ar ei de struguri că acri mai sunt!

4 comentarii:

Violet spunea...

ce subiect sarcastic si cine isi batea joc de el ?:)

5/12/2008
Anonim spunea...

da-ti palme daca nu ai maini.

5/13/2008
Anonim spunea...

Unde unde unde ? Sa te compatimim in cunostinta de cauza...

5/13/2008
Anonim spunea...

chiar..ce s a intamplat?

5/14/2008