Angry hooker

20 iunie 2008

Ma enerveaza pizdele. Nu femeile, nu organul genital, ci acea categorie umana numita Pizda. Genul ala de pizda intre 18-23 ani cu pareri proprii si cu blog. Alea care stiu fro doo trei cuvinte mari, au fost si ele intr-o tara straina fara sa suga pula pentru viza/autocar, alea care au terminat liceu si sunt/au terminat si-o facultate. Alea mai destepte decat parintii lor care si-au luat de la gura pe vremi imemoriale de dinainte de 90 sa aiba o casa in care sa se futa si sa faca copii. Mai specific, pizda aia care se simte atat de inteligenta incat are blog in engleza, dar vorbeste si-n romana sa atraga cat mai multi cititori, 4-5 la numar care ar fute-o daca ar tacea. Aia care scrie despre politica, aia care are impresia ca abordeaza elegant problema lipsei de educatie in Romania. Aia care are impresia ca a muncit sa faca un liceu sau o facultate, cand orice dobitoc poate s-o faca intr-un mediu care-l incurajeaza. Pizda are impresia ca daca ea are scoala, e ok sa comenteze de aia care n-au, e ok sa se planga ca romanii ,TOTI ROMANII in afara de prietenii ei, n-au mentalitate de occidentali, e ok sa-si dea cu parerea paralel, intersectat sau necoplanar cu subiectul. Aia care are impresia ca a trait si-a vazut tot intre un concert, o cafenea, 2-3 cursuri si fustele mamii care inca ii plateste chiria. Aia care promoveaza munca da' maximu' de efort facut pana acum au fost 2-3 referate si-un borcan de muraturi pus alaturi de bunica. Aia de se duce la o cafea cu alte pizde si se crede Kim Catrall, de pretinde ca e fita sa faci shopingi in strainatate dar n-ai prinde-o in trening pe strada nici moarta. Aia care isi numeste combinatia "Relatie" doar fiindca dupa 6 luni ala n-a fugit in bezna, ala ori fiind prea prost si o admira ori fiind prea destept si doar o fute. Aia care are o relatie prodund contrafunda cu literatura Polirom, dar, citandu-mi o colega, crede ca "Balzac s-a inspirat din Eliade".


Gata, ca pot duce lista la infinit, da' mi-e frica sa continui ca poate cine stie cum dracu' ma loveste viata si ajung si eu asa. Sticking feathers up our asses does not make us chicken, citat Polirom.

16 comentarii:

Anonim spunea...

te vad eu in maxim 3 ani:))))

6/20/2008
Gogu Kaizer spunea...

come to teh dark side, zic

6/20/2008
Anonim spunea...

da si pe mine! am citit prima propozitie si sunt de acord.

6/21/2008
Anonim spunea...

cand dai Bac-u?:)

6/21/2008
Anonim spunea...

.. alea care-i citesc incruntate pe Rushdie si Pamuk in metrou.
- alea care se simt implinite cand sunt claxonate te soferii de dube tir,troleu..

6/21/2008
muffin spunea...

anonim, de luni incolo,
rmn, astea considera ca soferii care claxoneaza sunt de fapt niste violatori in devenire si se considera jignite, dar in secret le place :D
arhi si kaizer, va bat!

6/21/2008
Onishka spunea...

De ce am impresia ca vorbesti de o prietena de-a mea?

Apropos, cand iti dau variantele alea?

6/21/2008
autoarbiter spunea...

eu urasc pe toata lumea. nice seeing you... cred ca am mai zis asta :-??

6/21/2008
autoarbiter spunea...

ce comment prost!

6/21/2008
Anonim spunea...

da, ce coment prost:)

6/21/2008
Anonim spunea...

Problema lipsei de educatie in Romania, dupa parerea mea, e ca li se da educatie, dar ei isi baga pula in ea al naibii de rau. Cei cu care traiesc de vreo 6 (nu mai stiu) luni incoace fac toti facultati (niste chestii d-astea smechere cum ar fi Spiru, ASE sau sectii triste de la Poli care nu-s nici Calculatoare, nici Telecomunicatii). In paralel, sunt niste cocalari manelisti (sau hiphoperi, who gives a shit) care put a smecherie (implicit combenatzii, mancatzash), sclavi ai culturii tiganesti da cartier care umbla cu tot fel de proxeneti si traficanti de droguri a la Ferentari. Imagineaza-ti ce educatie au astia, desi, din cat am vazut/auzit, parintii lor sunt oameni cu bun simt, care, cum ai zis si tu, si-au luat de la gura pe vremea lu nea Nicu. Dupa ce vor termina facultatile alea smechere, vor merge mai departe si vor face, probabil, ca Sistemul si asa corupt sa fie si mai futut, cumva. Sau poate sunt eu prost si vor face lumea mai buna.

Ce intelegi tu prin mentalitate de occidental? Oricarei tipe care nu vrea mentalitate de occidental (poate vrea mentalitate de oriental) ii recomand sa faca o vizita in Ferentari si sa nimereasca in mijlocul tiganilor-proxeneti care obliga femeile tinere sa se prostitueze (apropo de faza cu supt pula in tari straine) sau poate intr-o tara araba unde uneori femeile sunt omorite cu pietre de arabutzi cu pula mica. Sau poate tipa care nu vrea mentalitate de occidental isi doreste un Baditza autohton in stil manelo-muzica_populara, mare si paros care din cand in cand vine beat acasa si te pocneste cam rau, cu forta (si care se apropie, ca mentalitate, de tiganii aia de care ziceam mai sus). Urbanii aia ai tai, Muffin, in nici un caz nu intra aici, ei au mentalitate de occidental si respira capitalism vestic, tzoale, ipoduri, muzica d-aia de la ei etc.

6/22/2008
Unknown spunea...

extremele nu sunt bune, sefu...mai bine fii echilibrat tu insuti si nu intr-un fel/moda anume

6/22/2008
Anonim spunea...

Doamne cat am ras cand am vazut ca blogul era al unei fete =))(formula de inceput "Ma enerveaza pizdele " e magistrala ) . Sa nu te cenzurezi niciodata , cel putin nu in scris pentru ca nu ar mai avea farmec . Sa tot scrii ca-mi place :))

6/28/2008
Anonim spunea...

"Aia care are o relatie prodund contrafunda cu literatura Polirom" E geniala poanta. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, am si eu ceva Polirom pe un raft :))

7/07/2008
I spunea...

Alea care se cred bune la toate si care au o parere despre orice...trist ca exista asa ceva.M'a binedispus postul asta

7/07/2008
Anonim spunea...

Cat de ipocrita sa fi sa scrii de "pizdele" alea ca nu au pus mana sa munceasca cand tu esti o mucoasa care abia si-a dat bacu? Sa fim seriosi vezi-ti de nasu tau si asteapta sa cresti nu sta sa-i critici pe altii. Sa nu mai zic ca la sfarsitu articolului ca sa pari si tu desteapta ai dat un citat in engleza ca toate pizdele pe care le umpleai de noroi mai sus in post-ul tau. Stai cuminte in baca ta ca te spanzura maica-ta cu cablu de la mouse si ca un sfat, daca tot te tii ca fiind o domnisoara inteligenta ar trebui sa-ti elimini din vocabular expresiile gen "mortii si ranitii lor". Ai norok.

11/28/2008