I'm back, i'm back you know it

31 iulie 2008

I solemnly swear that I'm up to no good!


Întâi să vorbim despre noua mea pasiune muzicală, adică Michael Jackson. După cum ştiu cititorii mei fideli (cititori la mişto, n-am ajuns încă atât de narcisistă încât să-mi numesc cunoştinţele aşa), sunt undeva pe lângă zero la capitolul recenzii, aşa că vă zic să daţi click pe play. Omul care m-a făcut iar dependentă de muzica presupusului pedofil cu probleme de apartenenţă rasială a descris videoclipul ca "it oozes cool and sexuality and goddamn 90's emotional pain". El o şti, eu în anii '90 mâncam muci la tavă şi frecventam grădiniţa şi clasele primare. Un singur lucru am de spus despre muzica lu Jacko: fotbal de cearşaf să tot faci cu asta în boxe.

Next topic: M-am întors eu pe blog, problema e că n-am ce zice, pentru că în ultima vreme singurul lucru pe care-l fac e să inspectez mirosuri oribile şi să borăsc pe unde apuc. Ieri spălam câinele la cur, miros de rahat si blană udă, era să vomit pe Andra. Alaltăieri a făcut mama ciorbă de burtă şi m-a trimis via WC dându-mi maţele p'afară. Astea sunt doar 2 exemple, lista mirosurilor care îmi irită ficatul meu numa bun de pus la conservă se extinde până la ceară de parchet cu miros de propolis, patiserii, carne crudă, condimente de pui, raionul de mâncare din Cora etc etc, astfel încât pot fi numită cu uşurinţă un Jean-Baptiste Grenouille al borâturii.

Next: Caut de muncă. Orice, cam orice. Am deja o ocazie ca tehno-redactor de tv, dar e multă muncă, undeva pe lângă 10 ore pe zi, plus că cere aptitudini precum sociabilitatea şi rezistenţa la stres. Asta n-ar fi problemă, numa să nu ceară nimeni să se uite pe fişa mea medicală, unde am constatat cu stupoare că psiholoaga a consemnat probleme de concentrare, rezistenţă minimă la frustrare, tendinţe agresive, manipulare şi alte căcaturi. Eu nu mă recunosc în lista asta care e ceva mai lungă, dar mi-a zis tipa care vrea să mă angajeze (prietenă) că mă vrea fiindcă sunt înfiptă, şi n-am probleme să sar la gâtul omului şi să-l dau cu capu de pereţi. Din nou, nu mă regăsesc, şi poate acum ceva vreme aş fi fost încântată să fiu privită ca o sociopată (dovadă că eşti rock), dar acum vreau să fiu un adult normal, echilibrat şi care cacă curcubee în ritm accelerat.
Munca mea ideală- DREAM ON SISTER-
*ceva repetitiv, fără mari surprize, la birou sau, la polul opus, ceva care să implice socializare intensă şi dinamism. Nu între, sunt o creatură a obişnuinţei, şi, odată ce mă setez pe ceva, nu există un buton care să mă facă să mă schimb.
*salariu de minim 5 milioane dacă implică maxim 6 ore pe zi, 5-6 zile pe săptămână, sau ceva mai mare de 9 milioane dacă se aşteaptă să scot inima din mine 10 ore pe zi. Important e faptul că din salariu trebuie să plătesc întreţinerea, telefonul şi ţigările, care fac minim 5 milioane pe lună dacă mă abţin de la chain smoking.
*în cel mai fain vis al meu stau într-un cubicle de 1 metru pătrat, îmi văd de treabă fără să văd picior de om măcar 2 ore pe zi.


Next: Fişa mea medicală m-a speriat. La vârsta de 13 ani şi 9 luni aveam consemnat 1.74 înălţime şi talia de 126 centimetri. Ce talie nene?? E imposibil ca o fiinţă umană să aibă atât, practic imposibil, în talie. Poate se referă la altceva, dar la ce oare? La vârsta de 18 ani am consemnat 1.75 şi 60 kg, cu un cerc mare pus pe dezvoltare hiper şi D minus, traducere liberă disproporţionare între greutate şi înălţime în minus, adicătelea ori nu mănânc ori m-a făcut mama scoabă. PS: Când am fost la cabinet aveam de fapt 56 kile, dar mi-a fost teamă că iar mă fute aia la mentă că mă înfometez sau sunt bolnavă (amândouă adevărate în acel moment) , aşa că am zis 60 şi a fost pentru a doua oară în viaţă când m-am declarat cu bună-ştiinţă grasă. Acum am undeva între 60-62 şi mănânc ca sparta, fără să fi pus cine ştie ce pe mine, şi mă consolez cu faptul că am o grămadă de cunoscute de 1.65 şi în jur de 60 kg care totuşi arată a fiinţe umane-> deci de bine de rău tot arăt de 10 ori mai bine decât ele muhaha. În plus, la hainele pe care le port, ori că am 50 kile ori că am 60, tot la fel arăt, graţie negrului şi blugilor cu 2 numere mai mari.

Next: Deşi sunt fairly plinuţă, Gică de vizavi se tot uită la mine când fac promenade în dreptul geamului doar în chiloţi sau fac tentative de moonwalk pe Jackson. Asta nu ştiu unde se încadrează- să se uite cu o privire de şacal la pândă slash retardat cu bale la bot slash ţăran care băleşte la tine.
Portretul lui Gică: 1.80m, 100 kg, în jur de 30 ani, păros, moacă de prostalău, 10 clase, nevastă urâtă, copil mic, face grătare în faţa blocului, pune muzică la Dacie cât îi vara de lungă, umblă îmbrăcat în salopetă şi lucrează la conducte.
Toate aceste trăsături indică faptul că este consumator de pornografie, iar fiindcă e capabil să se holbeze la mine în defavoarea Elenei Berkova sau Jennei Jameson, poate fi un compliment.
Aspectul lui şi faptul că pare un căzut din plasa de siguranţă al societăţii pot fi cea mai mare insultă, drept pentru care ar trebui să ţin regim şi să sper că nu voi mai fi atrăgătoare pentru toţi retardaţii cu standarde de frumuseţe care se ridică până la înalţimea Ferentariului, tot ceea ce depăşeşte reprezentând o imagine a divinităţii feminine.
Înainte să închei fiţuica asta, din care ultimele 3 paragrafe se poate vedea că sunt probabil superficială de cea mai joasă speţă, pun şi un sondaj. Do it! :D

Your title
Faptul că Gică se uită la mine e...

Un compliment
O insultă












A, şi ştiu sigur că veţi vota compliment, ca să mă enervaţi. Well nu merge, nu sunt deschisă la sugestii de genul *Eşti pentru ţărani*, dar voi votaţi acolo. Nu garantez însă că nu-l voi trimite pe Winnie să vă sară la beregată.



Mischief managed!

18 comentarii:

Anonim spunea...

tu scrii cele mai inteligente prostii :)

7/31/2008
muffin spunea...

mersi *ingamfare*

7/31/2008
Anonim spunea...

as vrea sa iti aduc la cunostinta ca greturili vin si de la activita ca fotbal sub cearceaf :))) o sa avem un mufinel?

7/31/2008
Anonim spunea...

pe mine nu ma cunosti :P

8/01/2008
Anonim spunea...

kid, inca :P

8/01/2008
Anonim spunea...

io zic sa nu-l mai intarati pe Gica; altfel in cazul unui "incidente fortat" la tribunal postu asta ar veni in apararea lui; serios...nu te uiti la filme?:)

io nu cred ca esti manipulatoare; te vad sincera...si acum si inalta:)credeam ca esti mica si "rea", cum sunt cateii mici ca modelu de aici din poza:)

ps: acuma (mai)serios, dc ai 60 kg si nu mai putin la un 1,75 m, cred ca e ok; io am vreo 63-65 kg la 1,78m...si am si capu mare:) si cioc sau barba, deci si mai mare:)
hai...succes:)

8/02/2008
muffin spunea...

haha nene, da cata ciocu ai?:))

8/02/2008
MB spunea...

roooooooooooooooooooooooooooock

8/03/2008
muffin spunea...

anarhieeeeeee

8/03/2008
Cezarito spunea...

e cate un Gica in orice vecin ;) vorba aia, oriunde te-ai duce, de vecini nu scapi.

8/03/2008
muffin spunea...

si cristina a fost vecina mea ma, si eram geloasa pe ea:))

8/03/2008
RudeGirl spunea...

vorba ta: multumesc!*ingamfare* :P
cat despre intrat in fiecare zi pe blog: credeam ca numai eu sunt stalker.

8/03/2008
Anonim spunea...

:) atata...mai demult: http://aprozarnet.com/?p=140

8/04/2008
Anonim spunea...

missing harry potter?

8/04/2008
Şerban spunea...

Bai, pentru fotbal la cearşeaf merge mai bine Jackson 5 decat M.J. solo, chit ca nici asa nu scapi de substratul pedofiliac.

8/04/2008
dakota spunea...

Gica doopuncteics

8/05/2008
Gaelex spunea...

Ce chilotei? Este esential pentru urmarit actiunea :))
Catelul ala ce-a facut ca sa il coafezi emo?

8/09/2008
Anonim spunea...

Great minds think alike (hah).

Michael is on top of things si-mi place la nebunie (adevarata).

8/09/2008